Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συζήτηση θεμάτων-προβλημάτων 2ου ΓΕΛ Έδεσσας


Την Τετάρτη 16/09/2015 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Ιάκωβος Καμπανέλλης» του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία συνάντηση του Συλλόγου Διδασκόντων και του Δ.Σ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τους γονείς των μαθητών του σχολείου.
  Σκοπός της συνάντησης ήταν η έναρξη μιας ουσιαστικής συνεργασίας όλων των μελών της σχολικής κοινότητας. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας επιχειρήθηκε ενημέρωση των γονέων σε ό,τι αφορά τη νέα δομή του Λυκείου και τις αλλαγές στο σύστημα πρόσβασης στο Πανεπιστήμιο.
  Μετά την παρουσίαση από το διευθυντή του Σχολείου κ. Δ. Κλείτσα ακολούθησε συζήτηση και επί του θέματος αλλά και για άλλα θέματα με σκοπό την βελτίωση των όρων και συνθηκών λειτουργίας του σχολείου. Στη συνέχεια οι γονείς ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου από τους διδάσκοντες καθηγητές.
  Επιθυμία όλων των μελών της σχολικής κοινότητας είναι να πραγματοποιηθούν και άλλες τέτοιες συναντήσεις και απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ είναι να τις διενεργήσει.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.