Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ήττα και αποκλεισμός για την Ελλάδα 73-71 από την Ισπανία


Ο «κακός δαίμονας» της Εθνικής Ανδρών, Ισπανία, «έφραξε» το δρόμο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος προς τα μετάλλια του Ευρωμπάσκετ 2015, το οποίο επικεντρώνεται πλέον στις θέσεις 5-8 για την εξασφάλιση ενός «εισιτηρίου» για το προολυμπιακό τουρνουά.
Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη ηττήθηκε 73-71 στα προημιτελικά, με τους «φούριας ρόχας» να περιμένουν στα ημιτελικά το νικητή του ζευγαριού Γαλλία-Λετονία.

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 39-32, 55-57, 73-71.
Ισπανία (Σκαριόλο): Γκασόλ 27 (1), Φερνάντεθ, Ροντρίγκεθ 10 (1), Ρίμπας 3 (1), Ρέγιες 5, Κλαβέρ 2, Γιουλ 8 (2), Μίροτιτς 18 (2).
Ελλάδα (Κατσικάρης): Μπουρούσης 5, Ζήσης 5, Σπανούλης 10 (1), Καλάθης 14 (2), Περπέρογλου, Σλούκας 3 (1), Καϊμακόγλου, Κουφός 9, Πρίντεζης 13 (1), Παπανικολάου, Μάντζαρης, Αντετοκούνμπο 12 (2).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Απλά δεν μπορούμε με τους Ισπανούς, χέζονται τα παλικάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα -οπως παντα και σε ολα τα θεματα- βγαινουν οι μ.Χ. "προφητες" (τα λεω επειδη ακουγα νωριτερα δημοσιογραφους στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και εφριξα!!!) και αυτοαποκαλουνται ειδημονες στην προπονητικη και οχι μονο....Κ@λ@ρατσα που ειμαστε...Αν κρινουμε και απο τους ειδημονες της πολιτικης αλλα και των ψηφοφορων τους τοτε ΟΛΑ εξηγουνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.
    ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΚΑΛΗ Κ.Λ.Π ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΟΚ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η΄ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΙΔΡΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στα παιδια της εθνικης μπασκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.