Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γκάφα του BBC με κωφό βουλευτή – ΦΩΤΟ


Σε μία γκάφα άνευ προηγουμένου υπέπεσε το BBC.
Το βρετανικό δίκτυο έγραψε ότι ο βουλευτής, Άλεκ Σέλμπρουκ κοιμόταν την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη συζήτηση στο κοινοβούλιο. Μάλιστα, ανέβασε και τη… συγκεκριμένη φωτογραφία. Όμως, η αλήθεια απέχει από όσα έγραψε το BBC.
Ο βουλευτής του κόμματος των Συντηρητικών, έχει μερική κώφωση και είχε γείρει στο ηχείο, προσπαθώντας να ακούσει καλύτερα τους συναδέλφους του. Αφορμή για τη γκάφα του BBC στάθηκε η ανάρτηση της ακτιβίστριας Ρεμπέκα Γουίλσον, η οποία έγραψε στο twitter ότι ο βουλευτής πήρε έναν υπνάκο, ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία.
 Έτσι, το BBC αναπαρήγαγε την… είδηση. Ο Σέλμπρουκ απάντησε άμεσα στην ανάρτηση του βρετανικού δικτύου. «Έχω προβληματική ακοή και καταβάλω μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ακούσω τους συναδέλφους μου. Με τρολάρουν επειδή έχω μερική κώφωση. Κρίμα», έγραψε ο βουλευτής σε πολιτικό blog, γεγονός που ανάγκασε το BBC να ζητήσει συγγνώμη. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.