Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο εδώλιο για τα "στημένα" 84 ποδοσφαιρικοί παράγοντες


Οριστικά οδηγούνται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας 84 ποδοσφαιρικοί παράγοντες για το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων, καθώς η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αρνήθηκε να ανατρέψει το σχετικό παραπεμπτικό βούλευμα. 
Η αντεισαγγελέας ΑΠ, Ευσταθία Σπυροπούλου, απέρριψε σχετικό αίτημα του πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα και νυν δημάρχου Βόλου, Αχ. Μπέου, που ζητούσε να ασκηθεί αναίρεση κατά του βουλεύματος 1234/15 του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, υποστηρίζοντας ότι έχει πολλά λάθη, παραλείψεις και ασάφειες στην αιτιολογία του.
        Ο Αχ. Μπέος, όπως και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι θα αντιμετωπίσουν πλέον στο ακροατήριο, σε δικάσιμο που θα προσδιορίσει σύντομα η Εισαγγελία Εφετών, κακουργηματικές και πλημμεληματικές κατηγορίες. Κατηγορούνται για αδικήματα σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, εκβίαση, δωροδοκία-δωροληψίας κ.λπ.
       Με το δικαστικό βούλευμα που έκρινε ότι δεν πρέπει να γίνει κατηγορία κατά του Β. Μαρινάκη και του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ, Θ. Κανελλόπουλου, παραπέμπονται μεταξύ άλλων οι Γ. Μποροβήλος (πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και του Αστέρα Τρίπολης), Δ. Μπάκος (μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης), Ι. Κομπότης (μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού), Δ. Τζελέπης (πρόεδρος Πανθρακικού), Μ. Κουντούρης (πρόεδρος Ερασιτέχνη Ολυμπιακού), οι ποδοσφαιριστές Αβρ. Παπαδόπουλος, Κ. Μενδρινός κ.ά. Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η ανάκριση (συμπληρωματικά) για άλλες κατηγορίες που αφορούν τον Αχ. Μπέο, ύστερα από διαχωρισμό της σχετικής δικογραφίας που αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.