Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το κρουαζιερόπλοιο «Berlin» στο λιμάνι της Θεσ/νίκης


Την "παρθενική" του εμφάνιση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε, σήμερα, στις 8 το πρωί το κρουαζιερόπλοιο "Berlin", το οποίο ήρθε από τον Βόλο και θα αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα για την Καβάλα.
     Ήδη, οι περισσότεροι εκ των συνολικά 261 επιβατών του κρουαζιερόπλοιου (κυρίως Γάλλοι) έχουν επιβιβαστεί σε πέντε τουριστικά λεωφορεία, με τα δύο εξ αυτών να κάνουν ήδη τον γύρο της Θεσσαλονίκης και τα υπόλοιπα να κατευθύνονται στη Βεργίνα.
     Μιλώντας στο αθηναϊκό πρακτορείο ο πράκτορας του Σκανδιναβικού Πρακτορείου "Εγγύς Ανατολής ΑΕ", Χάρης Αλκαλάκης, εξέφρασε τη συγκρατημένη αισιοδοξία του για την πορεία της κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη στο προσεχές μέλλον, τονίζοντας ότι "πλέον το κοινό της κρουαζιέρας αναζητά νέους εναλλακτικούς προορισμούς, με το Β. Αιγαίο να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, δεδομένου ότι ακόμα είναι μια ανεξερεύνητη για αυτούς περιοχή".



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.