Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Χωρίς νερό το συντριβάνι της πλατείας Γκόνου Γιώτα (φωτο)


Η πλατεία Γκόνου Γιώτα για την πόλη των Γιαννιτσών αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία.
Η εικόνα όμως της μη λειτουργίας (φωτο) του σιντριβανιού, δεν προσδίδει καθόλου ευχάριστη εικόνα στον επισκέπτη και τον κάτοικο της πόλης, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Πέραν του ακαλαίσθητου όμως, κινδυνεύει να γίνει και εστία μόλυνσης από τα διάφορα απορρίμματα.  
Είναι στα αλήθεια τόσο δύσκολο, να επισκευάσει το αρμόδιο  συνεργείο του Δήμου την όποια βλάβη υπάρχει στο σύστημα λειτουργίας του συντριβανιού;



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μονο το νερο βλεπετε? Το οτι ολες τις ωρες διερχονται-μεσω της πλατειας και οχι των διαβασεων- ηλικιωμενοι και παιδια, γυναικες και αντρες, με κινδυνο ατυχηματος δεν το ειδατε??? Γι αυτο κανετε διαβασεις απο και προς τον κομβο (με σωστες προδιαγραφες ...οχι γραμμουλες μονο!!!) η' απαγορεψτε-ελεγξτε τους πεζους που περνανε (παρα πολυ περνανε και ως "προβατα"!!!) η' περιφραξτε κυριολεκτικα την πλατεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MEΣΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ
    Υ.Γ .ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νερό σταμάτησε για να μην βρέχονται κάποιοι που κάθονται με τις ώρες και πίνουν μπύρες παίζοντας χαρτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.