Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απομάκρυνση παλιών οχημάτων από την πόλη της Έδεσσας


Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωράει η απομάκρυνση των παλαιών οχημάτων που βρίσκονται στους δρόμους της Έδεσσας.
Τα παλιά οχήματα που είχαν αφεθεί σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους της πόλης, αφενός καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης και αφετέρου πολλά εξ αυτών ήταν εστίες μόλυνσης.
Ήδη, μετά την επικόλληση των ειδικών αυτοκόλλητων,  απομακρύνθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους πάνω από είκοσι αυτοκίνητα. Παράλληλα, ο Δήμος Έδεσσας προχωράει στην απομάκρυνση των εναπομεινάντων οχημάτων, τα οποία οδηγούνται στην ανακύκλωση.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Μπράβο στη Δημοτική αρχή αποσυρθείτε τωρα και εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μήπως θα ήταν καλύτερα να δείτε ασχοληθεί ο δήμος (λογικά σε συνεργασία με την τροχαία) με τα αυτοκίνητα που είναι ανεβασμένα πάνω στα πεζοδρόμια και παρκαρισμένα στις διαβάσεις; Ιδιαίτερα έξω απο τα δημοτικά σχολεία όπου εκατοντάδες παιδιά (και γονείς) καθημερινά είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται στον δρόμο επειδή κάποιος άφησε το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο ή να περνούν τον δρόμο απο λάθος σημείο επειδή κάποιος έχει παρκάρει στην διάβαση πεζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Εδεσσα χάρη στον Γιάννου έχει δρόμους για συγκρουόμενα αμαξάκια λούνα παρκ , λειπόμαστε τον επόμενο δήμαρχο που θα θελήσει να διορθώσει τα χάλια που εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΕΙ...ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.