Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι σταρ της Βουλής: Εκείνοι που μπήκαν, όσοι έμειναν έξω


Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ήταν διαφορετικές για τους πολίτες, αλλά και για τους υποψήφιους, αφού δεν υπήρχε σταυρός προτίμησης, αλλά μόνο επιλογή κόμματος.
Οι υπεύθυνοι των κομμάτων είχαν τοποθετήσει στις λίστες ανθρώπους πολύ γνωστούς, με εμπλοκή στον καλλιτεχνικό χώρο, ηθοποιούς, δημοσιογράφους, αθλητές, αλλά και κάποιους που είναι λαμπεροί πολιτικοί και ενεπλάκησαν με κάποιο τρόπο με τη σόουμπιζ.
Κάποιοι κατάφεραν να μπουν και κάποιοι άλλοι έμειναν εκτός νυμφώνος.
Ποιοι μπήκαν στη Βουλή
Στην Α’ Αθηνών εκλέγεται η δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλη από το ΚΚΕ και η Έλενα Κουντουρά με τους ΑΝΕΛ.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών εκλέγεται η δημοσιογράφος Αννέτα Καββαδία και ο Γιώργος Αμυράς με το Ποτάμι.
Από τη Νέα Δημοκρατία, εκλέγεται η δημοσιογράφος Άννα Καραμανλή, ενώ ο ηθοποιός Γιώργος Πάντζας ξαναμπαίνει στη Βουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική.
Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται στην περιφέρεια Λαρίσης η Άννα Βαγενά και στην Αιτωλοακαρνανία ο Γιώργος Βαρεμένος. Η Έλενα Ράπτη διατηρεί τη θέση της στη Βουλή καθώς επανεκλέγεται στην Α’ Θεσσαλονίκης. Στη νέα Βουλή θα έχει μια θέση και ο γνωστός πολίστας Γιώργος Μαυρωτάς που ήταν υποψήφιος με το Ποτάμι, αλλά και ο Νίκος Ορφανός, επίσης υποψήφιος με το Ποτάμι.
Ποιοι έμειναν εκτός Βουλής
Ο Πύρρος Δήμας με το ΠΑΣΟΚ, η Ραλλία Χρηστίδου με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ελένη Γερασιμίδου και η Λίλα Καφαντάρη με το ΚΚΕ, αλλά και η Νόνη Δούνια με τη Νέα Δημοκρατία.
kerdos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ας μη παραπονιομαστε....Εχουμε αυτους που μας αξιζουν (και πολυ νας ειναι) Στη χωρα των ψηφοφορων-αμνοεριφιων βουλευτης μπορει πλεον να εκλεγει και η..."κουτση Μαρια"...Αρκει βεβαια να τον γνωριζουν τα περισσοτερα αμνοεριφια και να τον επιλεξουν καποια κομματα!!!! Μετα αυτος θα κανει πως αγωνιζετε για το συνολο (το ΜΕΡΙΚΟ βεβαια!!!)...Μπεεεεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κατι που ξεχασα παραπανω. και...ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ...δε φανταζομουνα ποτε οτι υπαρχουν και υποψηφιοι βουλευτες που μπηκαν στα ψηφοδελτια ως "ΛΑΓΟΙ" (δηλ. οπως στο στιβο!!!!) ..Μπαινουν απλα για να αυξησουν τα ποσοστα ενος κομματος και να ωφεληθει τοσο το κομμα οσο και καποιος αλλος υποψηφιος βουλευτης...Βρε τι κανουν οι ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ για να ειναι και την επομενη μερα μερος της ΠΑΡΕΑΣ!!!!!!!!!!Αυτα βεβαια εγιναν στις τελευταιες εκλογες ...αυτες της ΛΙΣΤΑΣ!! (αληθεια ΑΛΕΞΗΣ μ' εκεινη η λιστα "γαμου "της Κριστιν τι εγινε?)

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.