Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ισπανία στον τελικό του Ευρωμπάσκετ


Στον τελικό του Ευρωμπάσκετ προκρίθηκε η Ισπανία, μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι, με τον Γκασόλ να κάνει τα πάντα και να δίνει στην Ισπανία τη νίκη με 80-75.
Πλέον οι «φούριας ρόχας» περιμένουν τον αντίπαλο τους που θα προκύψει από το ζευγάρι Λιθουανία και Σερβία, ενώ οι Γάλλοι θα αρκεστούν στον μικρό τελικό με τον ηττημένο του ίδιου ζευγαριού.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Και τωρα "ΓΑΤΑΚΙΑ" Ελληνες δημοσιογραφαρες-προπονηταρες-παικταρες τι θα μας πειτε παλι αραγε????...Αλλα επειδη ειμαστε κ@λ@ρατσα σα λαος θα πειτε η' πως ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ...η' πως οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ "ΨΟΦΙΑ" ΙΣΠΑΝΙΑ!!!!...Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ...ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ....ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! !ΓΑΤΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ;
      ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ;
      ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
      ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΠ ΤΟΥ ΝΒΑ, ΚΑΙ 4-5 ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΛΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΓΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
      ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΑ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.

      ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ:
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.
      ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ, ΤΗΝ ΕΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΠΟΛΙΤΗ Η΄ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
      ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΑΘΛΗΤΩΝ, ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΔΣΦΑΙΡΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.