Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ουρές στην Τούμπα για τα εισιτήρια ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ


Από πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας (η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει από τα ξημερώματα!) σχηματίστηκαν ουρές έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, με τους φίλους του Δικεφάλου να δείχνουν τη «δίψα» τους για ένα «μαγικό χαρτάκι» ενόψει του αγώνα με τη Ντόρτμουντ.
Στα δύο σημεία που υπήρχαν εκδοτήρια (μπροστά από τη μπουτίκ και τη θύρα 4) σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές, με  αποτέλεσμα η ΠΑΕ να ανοίξει κι άλλο χώρο δίπλα από τα γραφεία, στην είσοδο των θύρας 1.
Λόγω της διαδικασίας με ΑΜΚΑ, η διαδικασία έκδοσης είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα, πράγμα που ταλαιπωρεί τους φίλους της ομάδας, ωστόσο περιμένουν υπομονετικά ώστε να εξασφαλίσουν θέση για τον μεγάλο αγώνα της Πέμπτης.
Πηγή: thestival.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Α ρε μπαοκια δεν θα γινεται ποτε μεγαλη ομαδα σαν τον ολυμπιακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εισαγγελεας πλησιαζει τον πλατινι που ακουμπαει στον θεοδωριδη που εμπλεκεται και η ουεφα......μεσω επο και αυτοδιοικητο.οψομεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τετοια ουρα δεν εχει ουτε στην εφορια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.