Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η απάντηση Προέδρου Α΄ΕΛΜΕ Πέλλας στην καταγγελία Πριβαρτιτσάνη


Πράγματι, συγκλονιστική η καταγγελία του μέλους της Α ΕΛΜΕ Πέλλας κ. Πριβαρτιτσάνη.
Καταγγέλει ως αντιδημοκρατική την άμεση αντίδραση  της παράταξης " Ενωτική Κίνηση Ανεξάρτητων Εκπαιδευτικών" και της  προέδρου της ΕΛΜΕ  απέναντι σε «δηλώσεις πολιτικών προσώπων». Ο καταγγέλων την πρόεδρο της Α ΕΛΜΕ Πέλλας κ. Πριβαρτιτσάνης  ξέχασε να προσδιορίσει το ποιες είναι οι «δηλώσεις πολιτικών προσώπων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Θα του θυμίσουμε λοιπόν:         
    Το πολιτικό πρόσωπο είναι ο πολιτικός αρχηγός του κ. Μειμαράκης.
 Ο κύριος αυτός, με τη γνωστή ευαισθησία της παράταξής του, δηλώνει ότι, σε αντίθεση με το προσωπικό της ΝΔ που έφερε την Ελλάδα στο γνωστό μεγαλείο, οι καθηγητές, οι καθαρίστριες  και οι σχολικοί φύλακες που ταλαιπωρήθηκαν από την παράταξή του με απολύσεις, διώξεις κλπ είναι Άχρηστοι.
   Τον συγχαίρουμε για τη δημοκρατική του ευαισθησία του απέναντι στα «πολιτικά πρόσωπα».
Για την Ε.Κ.Α.Ε.
Μαριάννα Δουλγερίδου Πρόεδρος Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αυτό το κείμενο είναι δήλωση παλαιοκομματικού συνδικαλιστικού οργάνου. Αφήστε τα κόμματα και κοιτάξτε τον επαγγελματικό σας χώρο. Προσπαθήστε να γίνεται καλύτεροι στην δουλειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΩΤΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ.
    Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ-ΠΡΟΕΔΡΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.