Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η πρώτη μου εκδρομή με το Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σκύδρας (φωτο)


Εκ μέρους των μελών του Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας παίρνω την πρωτοβουλία να γράψω δυο λέξεις για την όμορφη εκδρομή του συμμετείχαμε.

  Είμαι μέλος του Κ.Α.Π.Η από το 2011, δεν έτυχε όμως ποτέ να λάβω μέρος σε καμία από τις εκδρομές που πραγματοποιούσαν. Φέτος αποφάσισα να συμμετέχω και εγώ στην επταήμερη εκδρομή  που πραγματοποιεί εδώ και τρία χρόνια στην Σίβηρη Χαλκιδικής. 
  Οι εντυπώσεις μου ήταν οι καλύτερες από όλες τις απόψεις, τοποθεσία, συμπεριφορά προσωπικού, καθαριότητα, περιποίηση, και βέβαια πολύ ωραίο φαγητό. Έτσι λοιπόν  αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το προσωπικό, τον ιδιοκτήτη και πάνω από όλα τον μάγειρα του ξενοδοχείου SAMEL. 
   Θα ήταν παράληψη από μέρους μου αν δεν ευχαριστούσαμε το προσωπικό και τον Πρόεδρο του Κ.ΑΠ.Η κον Σουρουτζίδη Στυλιανό για την άψογη διοργάνωση της εκδρομής. 
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά, και να συναντιόμαστε σε εκδρομές και γιορτές, (περιμένουμε στην επόμενη εκδρομή να τηρηθεί η υπόσχεση ότι θα μας συνοδεύουν δίμετρες ξανθές!!!....)
ΚΑΡΑΤΖΟΒΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΕΡΙΦΑΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.