Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακρίσεις Εδεσσαίων αθλητών στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Βετεράνων στίβου


Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι Βαλκανικοί αγώνες βετεράνων αθλητών στίβου.
Συμμετείχαν αθλητές από τις χώρες Αλβανία, Τουρκία, Σερβία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Ρουμανία, Π.Γ.Δ.Μ., Μαυροβούνιο, Κροατία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Ελλάδα..
Επτά αθλητές του Συλλόγου Βετεράνων Αθλητών Στίβου της Έδεσσας πήραν μέρος στους αγώνες, κατακτώντας έξι μετάλλια.
Συγκεκριμένα, κατάφεραν να ανεβούν στο βάθρο, στην κατηγορία γυναικών η Παπαδοπούλου Πετρούλα, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση στα 5.000μ., ενώ στην κατηγορία ανδρών ο Δεληκώστας Στέργιος ήταν δεύτερος στο άλμα σε μήκος και το άλμα σε ύψος, ο Νέπκας Πυγμαλίων δεύτερος στη σφύρα, τρίτος στο άλμα σε ύψος και τέταρτος σε σφαίρα και δίσκο και ο Ράπτης Γιώργος, τρίτος στο άλμα με κοντάρι. Ακόμη, διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους οι αθλητές Σαλαμάνης Διονύσιος, που αναδείχθηκε τέταρτος σε σφαίρα και δίσκο και πέμπτος στο ακόντιο, Σιδηρόπουλος Λεωνίδας, έκτος στα 400μ και ο Νικολάου Πέτρος, όγδοος στα 100μ. 
Με τις διακρίσεις τους, τα μέλη του Συλλόγου συνέβαλαν ώστε η ελληνική ομάδα βετεράνων να καταλάβει την 1η θέση στη γενική βαθμολογία.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βετεράνων αθλητών συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές για τα μετάλλια και τις εξαιρετικές θέσεις που κατέκτησαν, στα αγωνίσματα που συμμετείχαν.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.