Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απαγορεύεται η κοπή ακτινιδίων ποικιλίας HAYWARD


Οι παραγωγοί ακτινιδίων ποικιλίας HAYWARD σύμφωνα με τις 25543/2003 & 290524/2010 ΚΥΑ έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν στην οικεία Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Υπεύθυνη Δήλωση πριν από την συγκομιδή της παραγωγής τους.
Οι υπεύθυνες δηλώσεις παραλαμβάνονται από το Γραφείο Ποιοτικού Ελέγχου Σκύδρας και το Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Γιαννιτσών.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  η κοπή ακτινιδίων ποικιλίας  HAYWARD εάν δεν υπάρξει απόφαση της Υπηρεσίας μας.
Οι παραγωγοί οι οποίοι δεν θα υποβάλλουν Υπεύθυνες Δηλώσεις θα παραπέμπονται στην επιτροπή κυρώσεων, οι ποινές που επιβάλλονται κυμαίνονται από 200 έως 10000€.
Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Γιατί φίλε δεν έχει τα απαιτούμενα σάκχαρα και μετά την κοπή δεν αυξάνονται , συνεπώς όποιος τα αγοράσει θα φάει κάτι σαν ξύλο άνοστο και άγευστο, συνεπώς δεν θα ξαναγοράσει . Πολύ απλά

      Διαγραφή
    2. Εχουνε ηδη κοψει καποιοι ανεγκεφαλοι για μερικα cents παραπανω.....

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.