Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένας "Spartan" στον Απόλλωνα Καλαμαριάς!


Θα μπορούσε να ήταν και τίτλος ταινίας είναι όμως η αλήθεια για τον Σκυδραίο διεθνή ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Κώστα Σαμαρόπουλο που το απόγευμα της Δευτέρας υπέγραψε με την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και θα φοράει την φανέλα της ιστορικής ομάδας της Θεσ/νικης τη νέα σεζόν.
Ο Έλληνας Spartan όνομα που έγινε σύνθημα τον προηγούμενο χρόνο στην μακρινή Ισπανία αφού ο δυνατός παίκτης ξεχώρισε με την παρουσία του στα ισπανικά γήπεδα με την μπλε φανέλα της Ρεαλ Σιουδαδ και σίγουρα όλοι θα θυμούνται τον Έλληνα Spartan για πολλά χρόνια.
Ο 24χρονος παίκτης που ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Αετού Σκύδρας και αγωνίστηκε με την μεγάλη ομάδα 2 χρόνια όταν αυτή βρισκόταν στην Γ Εθνική ,μην αφήνοντας το ταλέντο τη επιδεξιότητα του και την δύναμή του να περάσουν απαρατήρητα μεταπήδησε στην ομάδα του Πανιωνίου,στην συνεχεία στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στον Αστέρα Μαγουλας απ΄ όπου στη συνέχεια μετακόμισε στην Ισπανία την προηγούμενη σεζόν.Φέτος επιστρέφει μετά από συντονισμένες του  μάνατζερ του Αχιλλέα Χατζηνικολάου επίσημου FIFA Players Agent της Γερμανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.