Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

To E.Φ.Α.Κ.Π.Π στην 1η Εμπροροπανήγυρη Σκύδρας‏


Η ομάδα χειροτεχνίας του Κ.Α.Π.Η επονομαζόμενη «Τα κορίτσια του Κ.Α.Π.Η» μάγεψαν και ενθουσίασαν τους επισκέπτες της 1ης εμποροπανήγυρης Σκύδρας.
Συμμετείχαν εκθέτοντας της χειροποίητες δημιουργίες τους που έφτιαξαν με την τέχνη του ντεκουπάζ.
Η ομάδα χειροτεχνίας διδάχτηκε την τέχνη του ντεκουπάζ στα πλαίσια δράσης και δημιουργικής απασχόλησης  του Κ.Α.Π.Η.  από την νοσηλεύτρια του Κ.Α.Π.Η κα  Φωστηροπούλου Σοφία. Σκοπός της ομάδας είναι η δημιουργική απασχόληση, η ανακάλυψη δεξιοτήτων, και η συνεύρεση των μελών του Κ.Α.Π.Η όπως μας εξηγεί  η συντονίστρια των ομάδων, κοινωνική λειτουργός του Κ.Α.Π.Η κα Μάινα Γαρυφαλλιά.
Το περίπτερο του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π που στεγάστηκε η  ομάδα χειροτεχνίας του Κ.Α.Π.Η απέσπασε θετικά σχόλια και ο Πρόεδρος του κος Στυλιανός Σουρουτζίδης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι του χρόνου θα είναι εκεί με νέες δημιουργίες και νέες ιδέες, για να στηρίξει την προσπάθεια του Δήμου Σκύδρας,   ευχαριστεί προσωπικά και εκπροσωπώντας το Δ.Σ του Ε.Φ.ΑΚ.Π.Π τα «κορίτσια του Κ.Α.Π.Η» για την συμμετοχή τους και την παρουσία τους, με τις όμορφες δημιουργίες τους, και υπόσχεται ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε νέο εγχείρημα.   
Τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να επικροτούνται και  να ενισχύονται με κάθε τρόπο.
Ακολουθεί φωτορεπορτάς από το περίπτερο του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.   με την ομάδα χειροτεχνίας του Κ.Α.Π.Η και τα έργα των μελών της.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.