Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εορδαϊκός 1-0 (φωτο&βίντεο)


Επιτέλους νίκη για την Κρύα Βρύση
Παρά το φτωχό σκορ 1-0 η ομάδα της Κρύας Βρύσης κατάφερε να κερδίσει την πολύτιμη και αναγκαία νίκη στην έδρα της, απέναντι στην δυνατή ομάδα του Εορδαϊκού.
Το παιχνίδι που έγινε με την παρουσία αρκετών φιλάθλων, είχε πολύ έντονο χαρακτήρα, αφού δεν υπήρξαν οι διαμαρτυρίες και οι έντονες διαμάχες και εντός αγωνιστικού χώρου,  αλλά και στις κερκίδες του γηπέδου. 
Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα για τους γηπεδούχους, ήταν η αιτία να θέλουν απεγνωσμένα ένα θετικό αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να αγωνιστούν σκληρά, πετυχαίνοντας τελικά έστω και δύσκολα να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, που μπορούμε να πούμε ότι ήταν και θετικό για την συνέχιση του Παπανώτα στον πάγκο της ομάδος, αφού είχαν ήδη κυκλοφορήσει πολύ έντονα οι φήμες για την αντικατάσταση του.
Στον αντίποδα τώρα οι φιλοξενούμενοι, έπαιξαν πολύ δυνατά και τολμούμε να πούμε και με αρκετό θράσος, αφού δεν έλειψαν τα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα και οι αντιμαχίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Απείλησαν κάποιες στιγμές τα δίχτυα των γηπεδούχων, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.  
Η εριστική συμπεριφορά του Σερσέμη,  καθ όλη την διάρκεια του αγώνα, στάθηκε η αιτία να υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες και κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά το τέλος, αφού εξαγριωμένοι φίλαθλοι της Κρύας Βρύσης τον ακλούθησαν μέχρι και τα αποδυτήρια, αλλά τα γιγάντια μετρά ασφαλείας από τους αστυνομικούς, στάθηκαν εμπόδιο για οποιαδήποτε επεισόδια. Η τριπλέτα της διαιτησίας αρκετά ανεκτική υπέρ των φιλοξενουμένων. 
Στο τεχνικό κομμάτι του αγώνα, το πρώτο μέρος δεν εισπράττει και δάφνες ποιότητας, με τις δυο ομάδες να παίζουν κυρίως στον χώρο του κέντρου και σε μια επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων, ο Ιβιτς  με εντυπωσιακή κεφάλια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας και το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.
Στην επανάληψη παίχτηκε μπορούμε να πούμε καλύτερο παιχνίδι και με τις δυο ομάδες να χάνουν πολύ καλές ευκαιρίες, με κορυφαίες για τους φιλοξενούμενους  στο 70' και 87' με τον Αμαραντίδη να στέλνει την μπάλα πάνω στα δίχτυα του Σκαπέρδα . Κορυφαία στιγμή για τους γηπεδούχους στο 78' με εντυπωσιακό ξεκίνημα του Καρυπίδη από πλάγια, έβγαλε σέντρα για να γίνει αποδέκτης της μπάλας ο Κίτσας, που από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να πλασάρει τον Περπερίδη σε τετ α τετ, στέλνοντας την μπάλα πάνω του και ο Ιβιτς στην επαναφορά έστειλε την μπάλα άουτ.

Δείτε το βίντεο:


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ:  ΣΚΑΠΕΡΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΕΙΣ ΒΟΤΑΡΗΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΔΗΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Π.(70' ΚΙΤΣΑΣ) ΝΗΡΛΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.(65' ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ) ΠΕΤΡΙΔΗΣ(89' ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΜΟΣ) ΙΒΙΤΣ.
ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ:  ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ(70' ΜΠΙΚΟΣ) ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΛΙΑΜΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΟΥΛΙΔΗΣ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ(88' ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ) ΣΕΡΣΕΜΗΣ ΓΙΟΝΤΗΣ(25' ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ) ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ.

Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.