Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι τέσσερις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020


Ανακοινώθηκαν 4 δράσεις του νέου ΕΣΠΑ ενώ η προδημοσίευσή τους στοχεύει στην καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερόμενων και στην ανοικτή διαβούλευση. Η υποβολή των προτάσεων θα ξεκινήσει με τη δημοσίευση των σχετικών προσκλήσεων και θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο μήνες.
Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομίας «η διαδικασία της προδημοσίευσης στοχεύει στην καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερόμενων και την ανοικτή διαβούλευση, προκειμένου να βελτιστοποιηθούν τα χαρακτηριστικά των δράσεων».
Το υπουργείο τονίζει ότι «δεν υπάρχει λόγος στην παρούσα φάση, προσφυγής σε συμβούλους ειδικευμένους στην κατάθεση αιτήσεων για τις τέσσερις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020, που ανακοινώθηκε σήμερα η προδημοσίευσή τους»
Η περίοδος υποβολής προτάσεων θα ξεκινήσει με τη δημοσίευση των σχετικών προσκλήσεων και θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο μήνες. Σημειώνεται ακόμη ότι στην αξιολόγηση των αιτήσεων ο χρόνος υποβολής δεν προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα.
Τέλος, σημειώνεται ότι οι δαπάνες θεωρούνται επιλέξιμες προς χρηματοδότηση, εφόσον πραγματοποιηθούν, μετά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης.
Οι 4 δράσεις είναι:
Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης»
Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»
Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»
Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών»


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.