Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο μισθός του Μπερμπάτοφ μπήκε σε θέμα στις εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Θράκης!


Παοκτζής (;) και ευρηματικός ο καθηγητής ή οι καθηγητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης που ενέταξαν το...μισθό του σπουδαίου ποδοσφαιριστή Ντ. Μπερμπάτοφ σε θέμα στην εξεταστική!
Οι φοιτητές στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Θράκης κλήθηκαν να λύσουν πρόβλημα με παράδειγμα το μισθό και την απόδοση του παίκτη του ΠΑΟΚ!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ "ΒΑΖΟΥΝΕ"....ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ!!!...ΣΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 450 ΕΥΡΩ...."...ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ???....ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΛΑΒΩΝ!!!...ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΛΕΜΕ "ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ", ΑΛΛΑ "ΤΟΥ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ...ΕΚΛΑΨΕ!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.