Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις 24 ατόμων που έπαιζαν «Poker Texas Hold’em» στην Πιερία (φωτο)


Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, που έγινε χθες (30-09-2015) το βράδυ σε κατάστημα στην Πιερία, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, καθώς και 24 ακόμη άτομα, για συμμετοχή σε παράνομο τυχερό παίγνιο.
Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ο 45χρονος ιδιοκτήτης να έχει διαμορφώσει κατάλληλα τον χώρο του καταστήματος, στον οποίο διενεργούσε και συμμετείχε με ακόμη 24 πελάτες - «παίκτες» ηλικίας από 23 έως και 54 ετών, το παράνομο τυχερό παίγνιο «Poker Texas Hold’em».
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (φωτο): 
το χρηματικό ποσό των 1.215 ευρώ, 
1.380 μάρκες πονταρίσματος διαφόρων χρωμάτων και
25 τράπουλες.
Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αφου συστηματικα ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ την ΕΛΛΑΔΑ ενα απεραντο "ΚΑΖΙΝΟ"(δες ατελειωτες διαφημισεις, ολο το 24ωρο, σε τηλεοραση, ραδιοφωνο, εφημεριδες..' και μη ξεχνας...ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ!!!)....αφου οδηγησαν μικρους (δεν πιστευω και ανηλικοι!!!) και μεγαλους να ψαχνουν την τυχη τους στα πρακτορεια αλλα και στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ(!!!), ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ...ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ (ΟΠΑΠ κλπ)...ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον παραπάνω. Έχει απόλυτο δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.