Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άρης Λουτρακίου – Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-4 (φωτο)


Αγγλικό σκορ στο Λουτράκι Πέλλας, όπου ο τοπικός Άρης αντιμετώπισε την Αναγέννηση Γιαννιτσών, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον  Σαββουλίδη που πέτυχε χατ τρικ, η Αναγέννηση Γιαννιτσών πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, σε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Με πολλά γκολ και ένταση ο αγώνας. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αλεξανδρίδης της Αναγέννησης Γιαννιτσών. 
Τα γκολ 
Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 3΄ ο Σαββουλίδης για να ισοφαρίσει στο 20΄ο Καρράς. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σαββουλίδης έδωσε το προβάδισμα και πάλι στους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1-2, σκορ με το οποίο έληξε και το ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τον Νάνο, όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με ποιόν άλλο τον Σαββουλίδη... που πέτυχε το χατ τρικ. Στο 67΄ η Αναγέννηση καθάρισε το παιχνίδι με τον Ουγκρίνη που πέτυχε το 2-4 και οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος του αγώνα μείωσαν σε 3-4, σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.     
ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ΔΕΜΙΡΗΣ): ΚΑΙΠΑΡΗΣ, ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, ΚΑΡΡΑΣ, ΝΟΥΣΚΑΣ, ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ(46´ ΔΥΟΣ), ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΛΕΣΚΑΣ(46´ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ), ΜΙΤΣΚΑΣ, ΣΠΡΙΤΟΣ (65 ΄ΜΑΤΖΗΣ), ΝΑΝΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (ΜΗΤΣΑΚΗΣ): ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ, ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ (67´ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ), ΜΠΙΝΑΣ, ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΟΥΡΟΥΝΤΖΙ, ΧΑΡΑΒΙΔΗΣ (46´ ΒΕΖΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΣΙΜΟΣ, ΓΚΑΡΤΣΙΟΣ (60´ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ), ΟΥΓΚΡΙΝΗΣ, ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ Ι.
Δείτε τις φωτογραφίες από τον αγώνα:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.