Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βατανιακός Σάρισα - ΓΑΣ Αλεξάνδρεια 50-56 (φωτο&βίντεο)


Παρουσιάζοντας σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, η ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Βατανιακού με 56-50. 
Σε μέτρια μέρα παρουσιάστηκε η πλειοψηφία των παικτών, με αποτέλεσμα η μαχητική ομάδα της Κατερίνης να βρίσκεται συνεχώς μέσα στο παιχνίδι και να διεκδικεί τη νίκη μέχρι το τέλος.
Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε πόντο-πόντο λήγοντας ισόπαλο 15-15. Στο δεύτερο, αν και αρχικά οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 7π. (22-15) αιφνιδιάζοντας, ο αρχηγός του ΓΑΣ Κώστας Μπαλιάκας, ομολογουμένως ο MVP της συνάντησης, πήρε την ομάδα στις πλάτες του και χάρη σ’ αυτόν έκλεισε το ημίχρονο με τον ΓΑΣ μπροστά με 3π (24-27).
Στην επανάληψη και μετά τα πρώτα αμφίρροπα λεπτά, ο ΓΑΣ φάνηκε να σοβαρεύεται και να παίρνει τη μέγιστη διαφορά των 10 π. (32-42), λίγο πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου, το οποίο έληξε 34-42. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν και το πλέον βασανιστικό για την ομάδα της Αλεξάνδρειας, καθώς δεν μπόρεσε να ανοίξει τη διαφορά και να καθαρίσει το παιχνίδι. Αντιθέτως οι μαχητικοί γηπεδούχοι κατάφεραν προς το τέλος να ροκανίσουν τη διαφορά, φτάνοντάς την στο καλάθι 1΄05΄΄πριν το τέλος, αλλά τελικά μάλλον προδόθηκαν από την απειρία τους και την αστοχία τους στις ελεύθερες βολές, με την Αλεξάνδρεια να παίρνει τελικά την αγχωτική νίκη με 65-60.
Κάποια παράπονα εκφράστηκαν από τους γηπεδούχους για τη διαιτησία των κκ. Σαρακινίδη και Χατζημπαλίδη, τα οποία κατά την άποψή μας δεν διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(15-15), 2o(24-27), 3o(34-42), 4o(50-56)
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΑ (Φώτας): Κοτσιμπέλης 11, Σιαπάκας, Φελεκίδης 2, Μπαλαρμάς 12, Βουτσακόπουλος Α. 9, Βαρβούτης 5, Αναγνώστου 3, Τσίμας, Βουτσακόπουλος Θ. 6, Πόσιος, Βασιλειάδης, Καρακασίδης 2.
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Λευκόπουλος): Ρουσόπουλος 7, Παρίσης, Μπαγιώκας, Πασχαλιώρης, Αβραμίδης 6, Παπαγερίδης 4, Κατσανεβάκης, Παντοφλίδης 4, Σιτσάνης 3 (1), Καραγιάννης, Καρκάρας 12, Μπαλιάκας 20.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και συνεντεύξεις στο βίντεο:



Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



Πηγή: embolos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.