Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαφύρας Δίου - ΑΟΚ Βέροιας 51-69


Δεν ζευγάρωσαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα οι άνδρες του Βαφύρα Δίου, καθώς γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τον ΑΟΚ Βέροιας με σκορ 51 -69.
Μάλιστα ήταν ο πρώτος εντός έδρας αγώνας για την σεζόν 2015 – 2016 και το «απόρθητο» της έδρας κατέρρευσε νωρίς.
Η ομάδα της Βέροιας μπήκε στο παρκέ του «ΔΙΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» πιο έτοιμη, με μεγαλύτερο θέλω, αλλά και περισσότερες λύσεις στην επίθεση. Μπορεί το rotation που χρησιμοποίησε στις αλλαγές και τους παίκτες του ο coach του ΑΟΚ κος Τούσας να ήταν μικρότερο από αυτό που χρησιμοποίησε ο coach Σαραπτσής στον Βαφύρα, όμως αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του να είναι αποτελεσματική και μπροστά στο σκορ σε όλο το παιχνίδι.
Με παίκτες με μεγάλη εμπειρία όπως οι Γκάνας, Ιωσηφίδης, Γκεκόπουλος, Λέφας, Πάντσης (που ήταν και η αρχική πεντάδα) να συνεργάζονται και να μοιράζονται τις αμυντικές υποχρεώσεις της ομάδας αλλά και το σκοράρισμα πολύ καλά, κατάφεραν να δείξουν τις αδυναμίες της ομάδας των γηπεδούχων σε άμυνα και σε επίθεση. Βέβαια οι μεγάλες απουσίες των Παπαδόπουλου και Ζήσκα αλλά και αυτή του Κουμπατσιάρη ήταν εμφανείς, καθώς η ομάδα αδυνατεί στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και στο σκοράρισμα. Από τον αγώνα αυτό ακόμα απουσίασαν και οι νεαροί Ζαμάνης και Μοσχόπουλος λόγω τραυματισμών.
Από την άλλη πλευρά πάλι οι γηπεδούχοι που παρ'ότι προσπάθησαν, δεν τα κατάφεραν όπως έπρεπε. Με πολλά κενά και δυσλειτουργίες στην άμυνα, έδωσαν εύκολο σκοράρισμα στον ΑΟΚ, με αποτέλεσμα να κυνηγούν στο σκορ σε όλο το παιχνίδι. Επιτυχείς λύσεις από τον πάγκο που να δώσουν το κάτι παραπάνω δεν ήρθαν και έτσι το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο.
ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ (Σαραπτσής – Τσερνισώφ): Ανδριάς 5, Γαζέτης 5, Γεωργαντάς, Ελευθεριάδης, Ευαγγελόπουλος 16 (2), Καραμπατάκης, Κουρκούτας 18 (2), Μαντζόλης, Μπατζάκης 3 (1), Ραφαηλίδης, Χατζηιωακείμ.
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τούσας): Γκάνας 13 (4), Γκεκόπουλος 12, Ιωσηφίδης 8 (1), Λέφας 13, Οικονόμου 4, Ουσουτζόγλου 2, Πάντσης 10 (1), Στόγιος 7, Χατηλευτέρης, Λάντζος, Στεργιούλας, Ταγκίδης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.