Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - ΑΟΚ Αιγινιακός 60-53 (φωτο&βίντεο)


Αναμφίβολα το καλύτερο από πλευράς δύναμης και με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, ήταν το χθεσινό ανάμεσα στον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και στον Αιγινιακό, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' EΚΑΣΚΕΜ.
Οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικά στο γήπεδο, με πολλά λάθη και το σκορ κυμάνθηκε σε αρκετά χαμηλά επίπεδα. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο ημίχρονο με +5(29-24). 
Στην επανάληψη ο Αιγινιακός μπήκε αποφασισμένος να χτυπήσει το παιχνίδι, ρίχνοντας το βάρος στη ρακέτα όπου υπερτερούσε σε ύψος. Ταυτόχρονα ο ΓΑΣ παρουσίασε μια «αφλογιστία» στην επίθεση και όλα αυτά γύρισαν το παιχνίδι υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι σταδιακά άρχισαν να ξεφεύγουν στο σκορ με διαφορές έως και 7 πόντων.
Επιπλέον, η αποβολή σχετικά νωρίς του πολύτιμου Νικολόπουλου, έδειξε το παιχνίδι να γέρνει προς την πλευρά των φιλοξενούμενων. Το τελευταίο δεκάλεπτο όμως, οι παίκτες της Αλεξάνδρειας κάνοντας κατάθεση ψυχής και παίζοντας άμυνα για σεμινάριο, ανέτρεψαν τη δυσμενή γι’ αυτούς κατάσταση.
Το σημείο  που έκρινε το παιχνίδι ήταν τα δύο απανωτά τρίποντα του νεαρού Ρουσόπουλου, ειδικά το ένα σε «νεκρό» χρόνο, τα οποία  έδωσαν διαφορά δέκα πόντων στο ΓΑΣ, 3,5΄ πριν το φινάλε. Τα τελευταία δευτερόλεπτα η ομάδα  του Μανώλη Λευκόπουλου διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, κατακτώντας πανηγυρικά το ροζ φύλλο αγώνα.
Άριστα οι διαιτητές Εφραιμίδης και Χρυσάφης.

TA ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(13-14), 2o(29-24), 3o(39-41), 4o(60-53)

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Λευκόπουλος):  Ρουσόπουλος 10(2), Παρίσης 5(1), Μπαγιώκας, Γιοβανόπουλος, Μπαλιάκας 3(1), Αβραμίδης 4, Παπαγερίδης 16, Σιτσάνης, Παντοφλίδης, Νικολόπουλος 8, Καραγιάννης, Καρκάρας 14.
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης): Αργυρόπουλος, Μωυσιάδης, Κοντόπουλος, Καποδίστριας, Βαφόπουλος, Ζαμαλής, Γκαγκούδης, Παπαμιχαήλ, Κολαξίδης, Παπουλίδης.
Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις στο βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Πηγή: embolos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.