Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φίλιππος Ν.Πέλλας - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 62-63


Δύσκολη ήταν η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας στο νέο πρωτάθλημα της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ αφού επικράτησε δύσκολα του Φίλιππου Ν.Πέλλας στα Γιαννιτσά με 62-63.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολλά προβλήματα τόσο τραυματισμών όσο και απουσιών. Παρ'όλα αυτά ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους όμως να ακολουθούν από κοντά στο σκορ σε όλο το πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 33-33.
Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με τις ομάδες να συμβαδίζουν στη μεγαλύτερη διάρκεια του στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με την είσοδο στο τελευταίο δεκάλεπτο του Αρβανιτάκη να ξεφύγουν με 55-61, όμως οι γηπεδούχοι που είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Πάτσο με ένα σερί 7-0 πέρασαν και πάλι μπροστά στο σκορ. Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι παίκτες του Αβραάμ ευστόχησαν κάνοντας το 62-63 με τους γηπεδούχους να μην βρίσκουν στόχο στην τελευταία επίθεση.
Για τους νικητές ξεχώρισαν οι Παπαγεωργίου και Μπάτσος που έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά στους γηπεδούχους ενώ για την ομάδα του Κοκόνα ο Πάτσος ήταν μια ομάδα μόνος. 
Τραυματίες αγωνίστηκαν για την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας οι Δελόγλου, Τσαμτσίδης και Αρβανιτάκης ενώ εκτός αποστολής ήταν οι Νάτος (δεν εκδόθηκε ακόμα το δελτίο του) και Λιούγκας (λόγω τραυματισμού).
Την επόμενη αγωνιστική (31/10) η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας υποδέχεται στο ΔΑΚ Αριδαίας τον Μέγα Αλ. Λεπτοκαρυάς, ενώ ο Φίλιππος Ν.Πέλλας αγωνίζεται στην έδρα του Κολινδρόύ.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(14-15), 2o(33-33), 3o(47-48), 4o(62-63)
AΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ (Koκονας): Tραχανάς, Φλώρος Κ.11(2), Πάτσος 26(4),Τσάφας 5(1), Φλώρος Α., Οικονομόπουλος  8, Αθανασόπουλος  10, Αρχοντάκης, Σταματιάδης, Δημτσιούδης,Τζιμητράς 2.
ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Αβραάμ): Πέϊος 2, Μπάτσος 17(2), Τσαμτσίδης, Αμπατζιάδης 3, Αβραάμ 7(1), Αρβανιτάκης 6(1), Δελόγλου 3(1), Παπαγεωργίου 13(2),Βαφείδης 7, Ουρτζάνης 1,Βαρδάρης 4.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.