Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνελήφθη στη Ρόδο ο Αρτέμης Σώρρας


Στη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Κυριακής, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, λίγο μετά την ομιλία του στη Ρόδο. 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες τη σύλληψη ακολούθησε αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του, η οποία κινήθηκε μετά από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του  και ακόμα τριών μελών της οργάνωσής του, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, από τον αρθρογράφο Ελευθέριο Ρήγο, κάτοικο Ρόδου.
Στην ομιλία του Αρτέμη Σώρρα, που προηγήθηκε της σύλληψης, παραβρέθηκαν πάνω από 100 άτομα, τα οποία στη συνέχεια, επικαλούμενα δηλώσεις του, έλεγαν ότι ο Α.Σώρρας θα ιδρύσει κόμμα. Υποσχέθηκε παράλληλα 20.000 ευρώ στον κάθε ψηφοφόρο, αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, το μεσημέρι της Δευτέρας, για να αποφασιστεί αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή αν θα δικαστεί στο αυτόφωρο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει αφεθεί ελεύθερος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.