Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Ελληνικό μπάσκετ θρηνεί για τον Μάκη Δενδρινό


Ένας από τους σημαντικότερους προπονητές που ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ δε βρίσκεται πια στη ζωή.
Ο λόγος για τον Μάκη Δενδρινό, ο οποίος σε ηλικία 65 ετών άφησε την τελευταία του πνοή «προδομένος» από την καρδιά του.
Εδώ κι αρκετούς μήνες ο εκλιπών είχε υποστεί οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και νοσηλευόταν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.
Η καριέρα του ήταν μεγάλη. Υπήρξε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας για μία διετία με την οποία είχε μάλιστα σημαντικές διακρίσεις (4η θέση στο Mundobasket του 1994, 4η θέση στο Eurobasket του 1995, 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996) ενώ ήταν ο δημιουργός της μεγάλης ομάδας του Πανιωνίου που είχε φτάσει μέχρι και την 3η θέση, πίσω από τα μεγαθήρια τότε της εποχής Άρη και ΠΑΟΚ.
Συνεργάστηκε επίσης και με το Παγκράτι, τον Ολυμπιακό και τη Δάφνη. Η κηδεία του θα γίνει αύριο το πρωί στις 11:30 στο νεκροταφείο του Βύρωνα.
Λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του, ο ΠΣΑΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Για πάντα στην καρδιά μας Μάκη
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και τα μέλη του, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη, για το χαμό για Μάκη Δενδρινού.Το περασμένο καλοκαίρι, ο Μάκης Δενδρινός, υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και η καρδιά του άντεξε λιγότερο από 4 μήνες, αφού πριν λίγες ώρες, ‘’έφυγε’’ από ανάμεσά μας αλλά θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας.Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΚ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και συλλυπείται τους οικείους του.»





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ηταν αθλητης-προπονητης με ΗΘΟΣ......και ισως γι' αυτο δεν ανακατευτηκε με την πολιτικη (οπως τοσοι αλλοι αθλητες και μη)!!!!."Καλο ταξιδι"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.