Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα νέα του Εδεσσαϊκού Θεάτρου


Το Εδεσσαϊκό Θέατρο,  συνεχίζοντας τη δυναμική του πορεία,  καλεί σε συνάντηση όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Παιδική Σκηνή,  την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 6 το απόγευμα στο εντευκτήριο του συλλόγου.
Οι Παραστάσεις θα ανεβούν για τους μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων της ευρύτερης περιοχής, τη νέα θεατρική περίοδο, με το έργο "Το ποτάμι που θύμωσε" του εκπαιδευτικού-συγγραφέα συμπολίτη μας και μέλους του Εδεσσαϊκού Θεάτρου Θοδωρή Παπαϊωάννου, ο οποίος θα αναλάβει και την σκηνοθετική επιμέλεια.
        Παράλληλα το Θεατρικό Εργαστήρι άρχισε τη λειτουργία του την προηγούμενη Κυριακή με υπεύθυνη τη θεατροπαιδαγωγό κα Χρύσα Αλεξάκη.Τα μαθήματα θα γίνονται στο εντευκτήριο του συλλόγου-Ίωνος Δραγούμη 35- κάθε Σάββατο 5.00 μμ-6.30 μμ ( Α΄τμήμα 5-12 ετών) ενώ ακολούθως η Πειραματική ομάδα Εφήβων παίρνει τη σκυτάλη (Β΄τμήμα13+ ετών).Οι εγγραφές συνεχίζονται.
       Τέλος, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι πρόβες της Κεντρικής Σκηνής με το έργο του βραβευμένου Γάλλου συγγραφέα Robert Thomas " Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται" που θα παρουσιαστεί στο θεατρόφιλο κοινό το Νοέμβρη του τρέχοντος έτους, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα της Δέσποινας Οτουντζίδου.
       Πληροφορίες-εγγραφές στα τηλ 2381025429-6938363911 και στο εντευκτήριο του συλλόγου κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.