Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικράτησε η εμπειρία της Δόξας Μελισσίου (φωτο)


Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε το Σάββατο στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Α΄ Ερασιτεχνικής στο γήπεδο του Π. Μυλότοπου, όπου η τοπική Δόξα υποδέχτηκε την ομώνυμη ομάδα του Μελισσίου. 
Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, οι οποίοι μπορούμε να πούμε ότι χόρτασαν ποδόσφαιρο μέχρι και το τελικό σφύριγμα της λήξης.
Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός στο πόδι του Νίκου Χατζάρα,  στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, που μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Μαμής του Μελισσίου, αφού σε προσπάθεια μαρκαρίσματος, στην πτώση χτύπησε τον ώμο του και αποχώρησε με προορισμό και αυτός το Νοσοκομείο.
Στο τεχνικό μέρος του αγώνα τώρα,  το παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία και για τις δυο γειτονικές ομάδες αφού βρίσκονται ψηλά στον πινάκα της βαθμολογίας.
Η ταξιαρχία του Χρήστου Καλαϊτζίδη έμεινε πίσω στο σκορ, στη  συνέχεια ισοφάρισε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα και παρόλο που ανέβασαν τους ρυθμούς τους στο δεύτερο μέρος,  αφού οι αντίπαλοι είχαν εμφανή σημάδια κούρασης,  δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην έδρα τους και μάλιστα υποχρεώθηκαν σε ήττα,  μετά τον καταλογισμό του πέναλτι λίγα λεπτά πριν το τέλος.
Στον αντίποδα τώρα ο Σάκης Δημτσούδης με αρκετούς έμπειρους παίκτες στο ρόστερ και με έναν Αντώνη Ρομάντση να στήνει '"χορό" στην αντίπαλη περιοχή,  πετυχαίνοντας  ένα τέρμα και τραντάζοντας πολλές φορές τα δοκάρια του Μυλοτόπου, άνοιξε το σκορ στη συνέχεια άφησε χώρο στους γηπεδούχους να απαντήσουν , δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ,  το γκολ της νίκης όμως ήρθε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από το  δυνατό αρχηγό της ομάδος Κώστα Φάβα στην εκπνοή του αγώνα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 10' ο Αντώνης Ρομάντσης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Μαμή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα 0-1.
Στο 15' διακοπή του αγώνα λόγω τραυματισμού του Νίκου Χατζάρα και Πέτρου Μαμή που αντικαταστάθηκαν.
Στο 25' με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο πολύ καλός Καρράς Χρήστος (Ράτσα) ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 28' ο Ραμπούσης με πολύ ωραία ατομική ενέργεια τραντάζει το κάθετο δοκάρι του Μυλοτόπου.
Στο 52' δυνατό σουτ του Ρομάντση χτυπάει στο δοκάρι.
Στο 75' πολύ ωραία επιθετική ενέργεια για το Μελίσσι, ο Ρομάντσης σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα,  σπάει έξυπνα την μπάλα στα πλάγια,  εκεί όπου βρίσκεται ο Βιάνας, σουτάρει από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Αναστασιάδης ως από μηχανή θεός αλλάζει την πορεία της μπάλας και σώζει την ομάδα του από σίγουρο γκολ.
Στο 82 ' φάση ελεγχόμενη για τον διαιτητή,  αφού ο Αντώνης Ρομάντσης ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα χωρίς να υποδείξει κάτι.  Στη  συνέχεια όμως στο 87', σε νέα ανατροπή του Κώστα Χαρμάνα από τον Διαμαντίδη υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι, το οποίο και εκτελεί εύστοχα ο Κώστας Φάβας , χαρίζοντας έτσι το πολύτιμο τρίποντο της νίκης στην ομάδα του Μελισσίου.
Η διαιτησία ήταν των Αργυρού,  Πίλτση,  Τετραγώνη.
ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ): ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΒΕΛΙΣΚΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΤΣΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΘΑΝΟΣ (80'ΣΙΜΗΤΗΣ) ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ (15'ΘΕΜΕΛΗΣ) (52' ΡΑΜΠΟΥΣΗΣ) ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ (ΣΑΚΗΣ ΔΗΜΤΣΟΥΔΗΣ):  ΔΟΜΟΥΚΤΣΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΡΑΜΠΟΥΣΗΣ (70' ΒΙΑΝΑΣ) ΚΕΡΤΟΣ ΒΕΡΒΕΛΗΣ ΦΑΒΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ(82' ΚΕΣΙΔΗΣ) ΧΑΡΜΑΝΣ ΜΑΜΗΣ (15' ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ) ΡΟΜΑΝΤΣΗΣ.
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.