Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης (βίντεο)


Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ κατέθεσε πριν από λίγο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με τις απαραίτητες 50 υπογραφές μελών της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
Ήμουν πάντα παρών στη ΝΔ, ακόμη και στα δύσκολα, ενώ άλλοι αφού την εκεμταλλεύτηκαν, την εγκατέλειψαν, δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου.
Δείτε την συνέντευξη, που παραχώρησε, βάζοντας έτσι και επίσημα τον εαυτό του στην κούρσα της διαδοχής για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Βαγγέλη εισαι εμπειρος πολιτικος και μπορεις να δης το μελονσου οτι: Ποτέ δε θα γινεις πρωθυπουργός. Βαγγελακη ολη η ζωησου ηταν ζάχαρη. Ποτέσου δεν δουλεψες να ιδρωσεις. Μια ζωή πληρωνεσε απο τη φορολογια των απλών πολιτών. Βαγγελακη του μπεκί καί κάντην με ελαφρα πηδηματακια. Επειδή βρισκομαι σαραντα χρονια στη Ν.Δ και ξερω το βαγγελη οφειλω να λεω τα πραγματα με το ονοματους στα ισα: Βαγγέλη Μειμαρακη δε το χεις για αρχηγός. Αφησετο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.