Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καλύτερος ο Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης επικράτησε εύκολα του Πανεδεσσαϊκού‏


Έχοντας μεγαλύτερη διάρκεια σε απόδοση, η γηπεδούχος ομάδα της Κρύας Βρύσης επικράτησε εύκολα του Πανεδεσσαϊκού για την 2η αγωνιστική της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο οποίος ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο ημίχρονο.
Οι παίκτες της ομάδας της Έδεσσας ήταν ιδιαίτερα νευρικοί  στο τρίτο δεκάλεπτο στην τελική προσπάθεια και τις ελεύθερες βολές με αποτέλεσμα η ομάδα της Κρύας Βρύσης να δημιουργήσει διψήφια διαφορά πόντων την οποία οι έμπειροι παίκτες της τη διαχειρίστηκαν σωστά στο τελευταίο δεκάλεπτο επικρατώντας με το ευρύ 60-39.
Δεκάλεπτα: 1ο(20-12), 2ο(32-27), 3ο(46-34), 4ο(60-39)
Μ.ΑΛ.ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 5, Μαραζίδης, Πουρλιοτόπουλος 9(1), Παπαδόπουλος 17(2), Αμιτζόγλου, Κοκκινίδης, Ουγγρίνης 14, Μαντζούκης, Οξούζης 11(1).
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Αναστασιάδης): Μπακύρτσης, Σιβένας Λ.3, Τακατζόγλου, Γεωργιάδης 2, Μπούζμπας 9(1), Τσάμης 5, Τότλης 2, Πέτκος 5(1), Χομένκο, Θεοδώρου, Σιβένας Χ., Γιαννούλτσης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.