Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Έδεσσας ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης (φωτο)


Στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Έδεσσας και της Ημέρας Μακεδονικού Αγώνα, παρέστη και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Από εδώ, από την Έδεσσα, θέλω να στείλω σαν μήνυμα προς όλους και προς την κυβέρνηση: Τα εθνικά μας δίκαια, παρόλη την κρίση, εμείς θα τα υπερασπιστούμε.
Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Και να το καταλάβει καλά αυτό η κυβέρνηση. Και όλοι εκείνοι που θα πάρουν το μήνυμα και στο θέμα των Σκοπίων και στο θέμα των εθνικών ζητημάτων με τα θαλάσσια ύδατα με την Τουρκία.
Πρέπει η κυβέρνηση να καταλάβει ότι, ως προς το πρώτο, ως προς τα Σκόπια η ομόφωνη απόφαση της Βουλής που μας οδήγησε στην απόφαση του Βουκουρεστίου ισχύει και μας δεσμεύει. Και η Νέα Δημοκρατία δεν μπαίνει σε κανένα τέτοιο διάλογο.
Όσον αφορά στις κοινές περιπολίες που σκέπτεται η κυβέρνηση να έχει μαζί με τους Τούρκους στα θαλάσσια ύδατα, να το ξεχάσει.
Από εδώ την Έδεσσα, τούτη την ιστορική ημέρα, στέλνουμε το μήνυμα ότι, παρόλη την κρίση, στα εθνικά μας δίκαια δεν κάνουμε βήμα πίσω». 
O αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε την ευκαιρία να δει παλιούς πολιτικούς γνώριμους και να συνομιλήσει με κόσμο (προεκλογική περίοδος γαρ). Επισκέφθηκε το Επιμελητήριο και την Τοπική Κοινότητα Μεσημερίου στη γιορτή τσίπουρου. Αισθητή όμως ήταν και η απουσία της ΝΟΔΕ Πέλλας.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα τηλ: 6944500323 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΡΑΓΙΑΔΕΣ"!!!!!...ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ (ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ) "ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ" ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΙ ΣΙΕΛΟΓΟΝΟΙ ΑΔΕΝΕΣ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλέον μόνο γέλια είναι εκεί στην ΝΔ τρεξανε να είναι δίπλα στον πρόεδρο αυτοί που κάνανε την ΝΔ νουδουλα 30 χρόνια ή ίδιες φάρσες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο δειπνο που παρεθεσε στην Σκυδρα το βραδυ του Σαββατου ο Μειμαρακης προς στα στελεχη και τους φιλους του απο τα παλια, ενας εξ αυτων τον ρωτησε : "προεδρε γιατι οσους ευεργετησες ειναι τωρα απεναντι σου ; " για να εισπραξει την απαντηση " πως με βλεπειες για μαλ... ωστε να παρακαλαω τον καθε τυχοντα ; ". Αυτος ομως συνεχισε την ερωτηση προς τον προεδρο αναφεροντας καποια ονοματα αιρετων της αυτοδιοικησης του Α' και Β' βαθμου, για να παρει την χαλαρη απαντηση απο τον Μειμαρακη : " τι να τα κανω αυτα τα ψοφημια ρε { το ονομα του }, οταν εμεις ματωναμε για την Ν.Δ σε δυσκολους καιρους, ερχοντουσαν αυτοι μετα απο τις νικες μας και παιρναν κυβερνητικες θεσεις με χοντρα λεφτα, γιατι το ζητουσε ο τοπικος σας βουλευτης. Μετα τις εκλογες θα τα πουμε καλυτερα, γιατι οι μαλ...ς τελος. Ο καθε κατεργαρης στον παγκο του και ο μαναβης στις λαικες ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΡΑ, ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ) ...ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ...ΑΦΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ "ΜΑΥΡΕΣ" ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ, ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΒΑΓΓΕΛ"....

      Διαγραφή
    2. Γιατι ρε φιλε (8:15 ΜΜ) το δικο σου δειπνο το παιρνεις στον "ΔΙΟΝΥΣΟ" με θεα την Ακροπολη και η συντροφια σου ειναι ο Ψινακης, ο Κωστετσος και ο Μηταρακης ; Καλυτερα με τον ΒΑΓΓΕΛ, παρα με τον Τολη που τα βραδια γινεται ΤΖΟΥΛΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Καλα ρε φιλε νομιζεις οτι σχολιαζω αυτα που βλεπω γιατι υποστηριζω καποιον αλλο εκτος του βαγγελα??? Εσυ με τετοιους ποθους ευσεβεις ζεις?....Να δεις τον τολη η' το βαγγελα η' τον αδωνη η' τον κυριακο κλπ κλπ αρχηγο κομματος????Οχι ρε φιλε δεν εχω τετοιο καημο εγω...Παντως το σχολιο μου αναφεροταν στο επιπεδο του βαγγελα (ειναι 0) και δεν εχει να κανει με το χωρο του δειπνου!!!.... τωρα για τους παρευρισκομενους...πιστευω πως οτι και να μου πεις παντα για τα προσωπικα τους ωφελη τρεχουν και χαμογελανε!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Κουιζ ! Ποια δημοτικός σύμβουλος και γνωστή μαϊντανός είταν στο τραπέζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν "παρέθεσε δείπνο", αλλά ήταν μια χαλαρή συνάντηση με πολιτικούς του φίλους. Ως εκ τούτου, οι όποιοι διάλογοι ήταν σε αυτό το κλίμα. Ο Βαγγέλας είναι αληθινός, προσιτός και ανθρώπινος, είναι λαϊκός, αλλά όχι λαϊκιστής, χωρίς "δηθενιές" και αμερικάνικου τύπου εκστρατείες. Αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτό, ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του και να εκφραστεί ως"βάση του κόμματος", στην κάλπη.
    Όσο για τη Δημοτική σύμβουλο, δεν έκρυψε ποτέ την κομματική της ταυτότητα, δεν της χαρίστηκε τίποτα και δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν. Ως εκ τούτου, έχει κάθε δικαίωμα να παρευρίσκεται όπου θέλει, ειδικά όταν την καλούν, χωρίς να δίνει αναφορά σε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε μεγάλε δεν σου έθιξαν τον "Βαγγέλα" πιο αμερικάνικα δεν θα μπορούσες να γράψεις. Ως εκ τούτου ξεχνάς ότι ο "καθένας" πρόσφατα έκανε τις επιλογές του και ειδικά στον δήμο Εδεσσας η Ν.Δ έπιασε πάτο για ποια βάση μιλάς, αυτή που όποτε θέλει και γουστάρει παραιτείτε αναλόγως συμφερόντων σαν την συγκεκριμένη κυρία, το ξέχασες αυτό. Όχι μόνο δεν πρόσφεραν αλλά έφτασαν σε αυτό το χάλι τη Ν.Δ. και τον Δήμο. Φυσικά και έχει δικαίωμα να παρευρίσκεται όπου θέλει, μη ξεχνάς όμως ότι πρέπει πρώτα να παρευρίσκεται δίπλα στον πολίτη, κάτι το οποίο δεν έκανε ποτέ

      Διαγραφή
  6. Ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, δεν θα έπρεπε να είναι παρών στις εκδηλώσεις? Ο θεσμικός του ρόλος το επιβάλλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:56 είσαι ένας από αυτούς που Κατάντησαν την ΝΔ νουδουλα άντε αγόρι κάνε στην άκρη.. Ένατος βγηκες.....σε περάσανε και τα παιδάκια 30 χρόνια ασχολισε και βγηκες ένατος αυτό είναι καταντια όπως κατάντια είναι που κανείς τον εκπρόσωπο του μαιντανου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρε βαγγελα ναξερες Πίους είχες κοντά σου στο τραπέζι..με της πέτρες θα τους επερνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός ο γενικός ως τι ? Ειτανε κολλημένος πάνω στον βαγγελα ρε κωμωδία κανταντισατε ! Αυτά κάνανε την ΝΔ νουδουλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.