Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Joga Bonito και Shooters Academy σε γιορτινή ατμόσφαιρα στην Αριδαία (φωτο)


Μια πολύ όμορφη συνάντηση έλαβε χώρα την Κυριακή στο γήπεδο της Υδραίας στην Αριδαία όπου η νεοσύστατη Ακαδημία Joga Bonito των Κώστα Παλίκογλου και Βασίλη Ματζάρη  κάλεσε την φιλική Ακαδημία Shooters από την Θεσσαλονίκη των Δημήτρη Τσιόνα και Παναγιώτη Νίτση.
Η ανταπόκριση των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη και έτσι το γήπεδο της Υδραίας γέμισε από τις παιδικές φωνές των εκκολαπτόμενων παικτών που χάρηκαν παιχνίδι και  εξοχή.
Το πρόγραμμα είχε αγώνες για 5 τμήματα των Ακαδημιών , 2 τμήματα Bambini  και από 1 τμήμα pro junior,junior και προπαιδικό. 
Τα παιδιά βέβαια συνοδεύονταν από τους γονείς τους αφού αυτοί οι φιλικοί αγώνες είχαν και εκδρομικό χαρακτήρα αφού μετά την ολοκλήρωση τους ξεναγήθηκαν στα Λουτρά Πόζαρ και γευμάτισαν σε κοσμική ταβέρνα του Λουτρακίου.
Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10.30 και ολοκληρώθηκαν στις 14.30 προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στα μικρά παιδιά που διδάσκονται την τέχνη του ποδοσφαίρου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περίπου στα 300 άτομα  με 80 παιδιά από την κάθε Ακαδημία.
Οι ιδιοκτήτες του Joga Bonito ευχαριστούν ιδιαίτερα την Ακαδημία Shooters και σύντομα θα ανταποδώσουν την επίσκεψη με μια ανάλογη εκδρομή στον χώρο τους στην Θεσαλλονίκη.
Δείτε φωτογραφίες:


Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.