Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη στην Έδεσσα για τον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ


Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη επικράτησε 28-25 του Αερωπού στην Έδεσσα. 
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και τον Αερωπό να έχει στο πρώτο ημίχρονο έναν καταπληκτικό Χάρη Δέλιο που είχε 50% αποτελεσματικότητα με 11 επεμβάσεις. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί (7-10) με τον Αλβανό στο 26’, αλλά μέχρι το 30΄ οι γηπεδούχοι είχαν φέρει το ματς στα ίσια.
Κομβικό ήταν το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με την ομάδα του «δικεφάλου του Βορρά» να ξεφεύγει με 10-14 στο 35’, ενώ λίγο αργότερα πέρασε μπροστά 14-19 (42’). Μέχρι το 50’ ο ΠΑΟΚ δεν απειλούνταν, αλλά στα τελευταία λεπτά το 18-25 έγινε 23-25 με συνεχόμενα γκολ του Κυριάκου και 24-26 με τέρμα του Τζουβάρα στο 57. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ψύχραιμοι και τελικά κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος.
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-3, 5-4, 7-6, 7-8, 10-10 (ημχ.), 11-14, 13-17, 14-20, 18-22, 21-25, 25-28
ΑΕΡΩΠΟΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας Π. 8, Γιόσμου 1, Βλάχος 3, Τζουβάρας Θ., Κράλλης 2, Θεοδωρόπουλος, Δέλιος, Δημάκης 4, Αποστολίδης 3, Κεχαγιάς, Βαφείδης, Μπαγγέας, Πίτος 1, Κυριάκου 3, Πουρδάνης.
ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 1, Παλάσκας 3, Τσίλης 1, Νάση, Νικολαϊδης 7, Κοκκώνης 1, Τσαμουρίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 5, Αλβανός 7, Τσαναξίδης 1, Κωστακίδης 2, Καραγκιοζόπουλος, Τριανταφύλλου, Κεσίδης.
Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, δίλεπτα: 7-7, πέναλτι: 6/6-4/5.
Συνέντευξη Τύπου
Νίκος Γεωργιάδης (τεχνικός ΠΑΟΚ): «Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που παίζουμε καλά. Βρήκαμε λύσεις στην άμυνα του Αερωπού. Ήμασταν τυχεροί που είχαμε στην διάθεση μας Αλβανό και Κεσίδη, η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη»
Γιάννης Πηλαλίδης (τεχνικός Αερωπού): «Κάναμε δύο κοιλιές που μας στοίχισαν, καθώς όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ δεν επιτρέπονται κενά διαστήματα. Οι αντίπαλοι ήταν πιο αποφασισμένοι, εμείς σταθήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο».
Σωτήρης Γιόσμου (πίβοτ Αερωπού): «Ο ΠΑΟΚ βρήκε λύσεις στην άμυνα μας. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας σε κάποια σημεία. Συνεχίσουμε το πρωτάθλημα έχει δρόμο».
handball.org.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. για να πουμε τι έγινε λοιπόν....ως το 44 του παιχνιδιου είχαμε 3-6 πεναλτυ, και 2-9 αποβολες δίλεπτες......!!! υπέρ του παοκ..!!! όποτε πήγαινε να πλησιασει ο αερωπος, οι φαλακροι έδιναν φάουλ...!! το παιχνιδι καθαρίστηκε πολύ ευκολα...!!!! όχι ότι θα μπορουσε να γινει διαφορετικά...!!! αλά να λεμε τα πράγματα με το όνομα τους...!!! όσο για το μια ακόμη φορα προκλητικο προπονητη του παοκ..... για τα λεφτα τα κανεις όλα!!!! Επίσης....Αλβανε, μεγιστος παιχτης αλλά κολοχαρακτηρς.... τον σεβασμο τον κερδιζεις δεν έρχεται από μονος του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοκριτική; Πρώτη φορά ο πάγκος του Αερωπού νεκρός. Οι ντόπιοι πέθαναν; Γίναμε ομάδα μισθοφόρων για τα γούστα του χοντρού. Οι μόνοι που πηδούσαν ήταν οι συμφεροντολόγοι ......Κόουτς χάνεις τα αποδυτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζάμπα το μπάτζετ. Ας παίξουν οι Εδεσσαίοι. Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα παιδιά ας το κάνουν άλλοι. Πολλά φρουφρού και αρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είναι τωρα η ομάδα του Πιλαλίδη??τώρα στα αρνητικά αποτελέσματα ειναι Αερωπός!στα ''θετικά " αποτελέσματα ήταν η ομάδα του Πιλαλίδη !τώρα που βαραίνει το κλίμα πατε να ρήξετε την ευθύνη στα παιδιά!!καντε κάτι γτ η ομάδα παίρνει τον δρόμο που είχε πάρει πριν 2 χρόνια ...και όλος τυχαίος ήταν ο ίδιος προπονητής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.