Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπόθεση Ταουσάνη η νίκη του Αλμωπού 3-1 τον Ηρακλή Άσπρου (φωτο)


Χόρτασαν παιχνίδι οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, την Τετάρτη το απόγευμα, αφού ο γηπεδούχος Αλμωπος αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Ηρακλή Άσπρου στην κανονική διάρκεια του αγώνα και έτσι το αποτέλεσμα κρίθηκε στην παράταση.
Ο αγώνας είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι δυο ομάδες αποτελούν την αφρόκρεμα της Α1 Κατηγοριας του Νομού και έχουν υψηλούς στόχους ανόδου. Το Κύπελλο ήταν μια ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.
Το πρώτο ημίχρονο δεν δράττει δάφνες ποιότητας, αφού ήταν πολύ φτωχό σε φάσεις, με εξαίρεση την φάση του τέρματος που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι και προηγήθηκαν.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανεβάζοντας τους επιθετικούς τους ρυθμούς και εκμεταλλευόμενοι σωστά τα σημεία κούρασης των αντιπάλων τους,  κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους,  να ισοφαρίσουν και μάλιστα έχασαν και πολλές ευκαιρίες, αφού στο τελευταίο 10' είχαν κατασκηνώσει στα καρέ του Άσπρου.
Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε βρίσκοντας τους δυο αντιπάλους ισόπαλους με 1-1.
Στην παράταση η ταξιαρχία του Γιώργου Τυριακίδη με τις αλλαγές που έκανε, καθάρισε το παιχνίδι με ένα τέρμα ανά ημίχρονο, από τον έμπειρο ταλαντούχο Τάσο Ταουσάνη που καθάρισε το ματς.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
ΣΤΟ 26' μετά από πολύ ωραία επιθετική ενέργεια που ξεκίνησε από τον Μπουρνάζη, που έστειλε από πλάγια την μπάλα στην μικρή περιοχή, ο Ρέτζια από πλεονεκτική θέση έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι, ανοίγοντας το σκορ 0-1 για τον Ηρακλή Άσπρου.
Στο 67' ο έμπειρος Αντώνης Μαρκόπουλος πλασάρει με πολύ ωραίο τρόπο των πορτιέρο του Άσπρου Τόλη Αποστόλου και ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 80' ο Αποστόλου αποκρούει πολύ ωραία δυνατό σουτ του Ταουσάνη από πλάγια, στην επαναφορά της μπάλας ο Μαρκόπουλος σουτάρει δυνατά, η μπάλα πάει άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Στο 85 ' και στο 87' ο Γιάννης Τσόλκας χάνει 2 μοναδικές ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι, όταν στην πρώτη ευκαιρία στέλνει ψηλά την μπάλα άουτ από κοντά και στην δεύτερη, αργεί να σουτάρει σε πολύ ωραίο γύρισμα της μπάλας από τον Μαρκόπουλο.
Στο 98' με δυνατό σουτ του Ταουσάνη από πλάγια ο Αποστόλου δεν μπορεί να αντιδράσει και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα 2-1.
Η τελειωτική βολή ήρθε στο 116' και πάλι με τον Ταουσάνη, που σε φοβερό συνδυασμό με σπάσιμο της μπάλας από τον Μαρκόπουλο, με φοβερό δυνατό σουτ καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα του Αποστόλου, σφραγίζοντας τη νίκη-πρόκριση της ομάδος του.
Άριστη η τριπλέτα των Ατζαμιδάκη Σπύρου, Καρατζά Στέλιου, Μίσκου Ευάγγελου.
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ(ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ) ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΛΟΣ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Γ. ΜΗΝΤΣΗΣ(60' ΜΙΤΗΤΕΝΙΔΗΣ) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Θ.(60' ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ) ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΣ(71' ΤΣΟΛΚΑΣ)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ (ΠΑΥΛΙΔΗΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΝΔΑΛΗΣ ΠΛΗΚΑΔΙΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (91' ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ) ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΤΣΟΠΤΣΗΣ ΡΟΚΟ ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑΣ (54' ΠΛΑΤΑΚΗΣ) ΜΠΟΡΝΑΖΗΣ (71'ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗΣ) ΡΕΤΖΙΑ ΟΥΡΟΥΤΣΙ
Eπιμέλεια Χαρά  Ματεντζόγλου      

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.