Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαφύρας Δίου - Βατανιακός Σάρισας 59-69 (φωτο)


Έγινε το Σάββατο το απόγευμα το τοπικό ντέρμπι στο Διός Μέλαθρον μεταξύ του Βαφύρα και του Βατανιακού Σάρισας. Η ομάδα της Κατερίνης έφυγε νικήτρια από το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα με σκορ 59-69.
Ήταν ένα αρκετά καλό ποιοτικά παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων που βρέθηκαν στην εξέδρα να το παρακολουθήσουν. Το ενδιαφέρον κρατήθηκε υψηλό στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού καθώς το σκορ άνοιγε και έκλεινε συνεχώς. Το πάθος υπήρχε και για τους δύο και ο τίτλος του τοπικού ντέρμπι πιστεύουμε πως τελικά του αξίζει.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν αρχικά ένα σερί 11-4 στα πρώτα λεπτά. Μετά το τάιμ άουτ όμως που πήρε σε εκείνο το χρονικό σημείο ο κόουτς του Βατανιακού Φώτας Αργύρης, το παιχνίδι άλλαξε μορφή. Το 1ο δεκάλεπτο τελείωσε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 16-18. Στα πρώτα 5 λεπτά του 2ου δεκαλέπτου το προβάδισμα άλλαζε χέρια διαρκώς, αλλά μετά το 5ο λεπτό ο Βατανιακός έφυγε μπροστά και δεν έχασε ξανά το προβάδισμα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Το 1ο ημίχρονο έληξε 31-37 και στην αρχή του 2ου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν την διαφορά στους 12 με το σκορ στον πίνακα να γράφει 36-48.
Σε εκείνο το χρονικό σημείο οι παίκτες του Βαφύρα προσπάθησαν να κάνουν το come back, και με ένα σερί 14-6 τελείωσαν το 3ο δεκάλεπτο έχοντας κατεβάσει την διαφορά στους 4 πόντους (50-54). Η ανατροπή όμως δεν ολοκληρώθηκε. Οι γηπεδούχοι στην ουσία ξέχασαν να μπουν στο 4ο δεκάλεπτο στο γήπεδο. Η διαφορά έφτασε στους 14 (52-66) και εκεί όλα τελείωσαν. Το τελικό 59-69 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα καθώς η ομάδα του Βατανιακού έδειξε περισσότερο συγκεντρωμένη σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού και κατάφεραν να πάρουν μία νίκη πιθανότατα πολύτιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Όσο για τους ηττημένους, αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στα πέντε πρώτα παιχνίδια που την φέρνει ισόβαθμη με άλλες τέσσερις ομάδες που έχουν 1 νίκη στο πρωτάθλημα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η συνέχεια αναμένεται πολύ δύσκολη, καθώς το πρόγραμμα της είναι πολύ δύσκολο. Θυμίζουμε πως στις επόμενες αγωνιστικές ταξιδεύει στη Νάουσα για να αντιμετωπίσει τον δυνατό Ζαφειράκη, υποδέχεται τον ισχυρό Αιγινιακό και έπειτα ταξιδεύει και πάλι στην Αριδαία για να αντιμετωπίσει τον 2ο ως τώρα ΦΟΑ.
O Κώστας Παπαδόπουλος που πλέον έχει ξεπεράσει τα εμπόδια που του στέρησαν την συμμετοχή του σε πολλά παιχνίδια ως τώρα (είναι το 2ο που αγωνίστηκε φέτος) μας είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού): «Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας, έχουμε λίγα καλά διαστήματα,αλλά δυστυχώς τα άσχημα διαστήματά μας είναι περισσότερα και μας έχουν στοιχίσει. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι υπομονή και πίστη στην ομάδα».
ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ (Σαραπτσής – Τσερνισώφ): Μαντζόλης 4, Χατζηιωακείμ, Καραμπατάκης 9 (1), Παπαδόπουλος 18 (3), Κουρκούτας 13 (2), Γαζέτης 11 (1), Ζήσκας, Ραφαηλίδης, Ελευθεριάδης, Κουμπατσιάρης, Ανδριάς 4, Γεωργαντάς.
ΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΣΑΡΙΣΑΣ (Φώτας): Κοτσιμπέλης 14, Αραμπατζής, Σιαπάκας, Μπαλαρμάς 13, Βασιλειάδης 6, Πόσιος, Αναγνώστου 11 (3), Φελεκίδης 6, Βουτσακόπουλος 10, Τζήμας 3 (1), Ακερμανίδης, Καρακασίδης 6.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.