Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φόρος 5 λεπτών σε όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ


Φόρο πέντε λεπτών σε όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και όχι μόνο στο ΚΙΝΟ, αποφάσισε η κυβέρνηση, με στόχο την κάλυψη όλου του κενού που θα προκληθεί από τη μη εφαρμογή του ΦΠΑ με συντελεστή 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση αυτή δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα με τις υπάρχουσες συμβάσεις.
Με το μέτρο αυτό υπολογίζεται ότι μπορούν να συγκεντρωθούν περί τα 500 εκατ. ευρώ, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταβληθεί ο αριθμός των παικτών και των αντίστοιχων στηλών που παίζει ο καθένας από αυτούς. Εφ όσον εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο το εν λόγω μέτρο, θα κατατεθεί τροπολογία στην Βουλή, με την οποία θα καταργείται ο ΦΠΑ με συντελεστή 23% στις επιχειρήσεις που παρέχουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες.
Πάντως, αν και η διαρροή για αύξηση της φορολογίας σε όλα τα τυχερά παιχνίδια έγινε από ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Η κυβέρνηση σύντομα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της για το ποια θα είναι τα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση. Τα δημοσιεύματα για το συγκεκριμένο θέμα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΖΟΓΟ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΛ.) ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝΕ ΤΙΣ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! ...ΜΟΛΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΙΣΙΑ....ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.