Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Ανδρέας Καραφυλλιάς νέος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Πρασίνου-Καθαριότητας στο Δήμο Πέλλας


Με απόφαση του Δημάρχου Πέλλας, νέος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Πρασίνου-Καθαριότητας, ορίσθηκε ο  δημοτικός σύμβουλος Καραφυλλιάς Ανδρέας του Δρόσου, στη θέση του παραιτηθέντα λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων Παντελή Σπυρίδη.

Δείτε εδώ τη σχετική απόφαση





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ???....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΨΗΦΟ Ω ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ" ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ???....ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ....

    ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ :

    Σπυρίδης Παντελής, Αντιδήμαρχος καθαριότητας και Γκαράζ «έχουμε όρεξη και θέληση για δουλειά και θα προσπαθήσω για το καλύτερο για όλους και τον καθένα ξεχωριστά»
    «Ευχαριστώ το Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο, ο οποίος με επέλεξε να υπηρετήσω από την θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας και γκαράζ τους Δημότες της Πέλλας. Η θέση την οποία αναλαμβάνω αποτελεί για μένα πρόκληση γνωρίζοντας ότι ο δήμος Πέλλας είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση και πληθυσμό στο Νομό Πέλλας, αλλά έχουμε όρεξη και θέληση για δουλειά και θα προσπαθήσω για το καλύτερο για όλους και τον καθένα ξεχωριστά»
    (www.logospellas.gr)

    ....ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.