Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι χορηγοί του ΓΑΣ Έδεσσας


Ο ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. που είναι από τους κορυφαίους παραγωγούς τυριού ΦΕΤΑ Π.Ο.Π. στην Ελλάδα και ο κορυφαίος στην παραγωγή τυριού ΜΠΑΤΖΟΣ Π.Ο.Π. παγκοσμίως.
Η εταιρία έχει έδρα στο 3ο χιλιόμετρο Έδεσσας-Φλαμουριάς. Η εταιρία θα διαφημίζεται στο μπροστά μέρος της νέας φανέλας του συλλόγου. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  τους ανθρώπους της εταιρία ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. .
Επίσης ο ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Υγρά καύσιμα που δραστηριοποιείτε σε όλο το φάσμα των καυσίμων ( Βενζίνη, πετρέλαιο, αέριο, πέλλετ) και έχει τρία καταστήματα στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή. Η εταιρία θα διαφημίζεται στο παντελονάκι της νέας στολής του συλλόγου. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  τον Διογένη Αντωνιάδη για την στήριξη.
Τέλος καλωσορίζει τον Πολιτικό Μηχανικό Αργυρό Ν. Βασίλειο Απόστολο ( Π. Μελά 1 3ος όροφος Έδεσσα). Η εταιρία του θα διαφημίζεται στη φανέλα προθέρμανσης της ομάδας. 
Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τις ευχαριστίες του για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη στις προσπάθειες του.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.