Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ομιλία Βαγγέλη Μεϊμαράκη αύριο στα Γιαννιτσά


Τον Νομό μας επισκέπτεται ο Πρόεδρος και Υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Αύριο Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 5:30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας (Γιαννιτσά) θα απευθυνθεί και θα επικοινωνήσει με τους πολίτες του Νομού μας. 
Θα αναπτύξει τον πολιτικό – προγραμματικό του λόγο και τις προτάσεις του για την οργανωτική ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας. 
Καλούμε κάθε πολίτη του Νομού Πέλλας που έχει ενδιαφέροντα και ανησυχίες για την πορεία της χώρας και της Νέας Δημοκρατίας να παραβρεθεί στην εκδήλωση. 
Ομάδα Στήριξης Υποψηφιότητας 
Βαγγέλη Μεϊμαράκη
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Γιατί δεν γραφετε τα ονόματα σας ποια ομάδα ειστε ? Μήπως κυκλοφοριτε και με Μπουργκάς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δελτίο τύπου από το άτομο που ασχολείται σαράντα χρόνια με την πολιτική και βγήκε ένατος ΔΣ τον περάσανε ακόμα και τα παιδάκια αυτό ειναι κατάντια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς για σας, οι σοβαροί πολίτες σας έχουν γυρίσει την πλάτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τον Συριζοκτονο αέρα σας γιατι θα αρχίσουν οι φάπες. Αρκετά. Απευθύνομαι σ όλους τους παραπάνω. Παντε να κάνετε καμια απεργία κι αφήστε ήσυχο τον Βαγγέλη και την ομάδα στήριξης του. Δείτε την ομάδα στήριξης του Σύριζα που μας καλεί να διαμαρτυρηθούμε εναντίον της κυβέρνησης. Μάλλον νομίζουν οτι κυβερνάνε άλλοι και όχι αυτοί. Για αυτο τουμπεκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ζωή τραμπούκοι είναι ή δεξιοί Άκου εκεί φαπες έλα ρε μάστορα να μας της δόσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.