Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεν άντεξε στη Ρωσία ο ΠΑΟΚ - Πρώτη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης (βίντεο)


«Αντίο» στην Ευρώπη είπε ουσιαστικά από σήμερα ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα του 2-1 από την Κράσνονταρ στη Ρωσία.
Ο 'Αρι ντα Σίλβα στο 33΄ και ο Ζοαοζίνιο με πέναλτι στο 67΄ πέτυχαν τα γκολ των νικητών που έφτασαν τους επτά βαθμούς στον 3ο όμιλο, τέσσερις περισσότερους από τον «Δικέφαλο του Βορρά», δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Ρόμπερτ Μακ.
Πρώτη νίκη στους ομίλους για τον Αστέρα Τρίπολης
Την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Europa League σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος παρουσιάζοντας κατά διαστήματα πολύ καλή εικόνα επιβλήθηκε με 2-0 του ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική. Το σκορ άνοιξε στο 2΄ ο Μπερτόλιο και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιάννου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.
Αυτή η νίκη κρατάει ζωντανούς τους Αρκάδες στην υπόθεση πρόκριση, αλλά και πάλι το έργο του είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς θα πρέπει να κερδίσουν εκτός έδρας τη Σπάρτα Πράγας και πάλι αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αρκετό. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.