Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το σχέδιο αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Πέλλας


Στις προθέσεις τις πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου προστασίας του πολίτη, είναι στο υπό κατάρτιση σχέδιο για την αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε κάθε Δήμο να υπάρχει και μια Αστυνομική Υπηρεσία.
Με αυτό το δεδομένο, πιθανή είναι η κατάργηση των Αστυνομικών Τμημάτων της Κρύας Βρύσης και της  Άρνισσας. Η απόφαση για την κατάρτιση του τελικού σχεδίου αναδιάρθρωσης, θα ληφθεί ύστερα από την αξιολόγηση των προτάσεων των τοπικών φορέων.   




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΚΡΥΑΒΡΥΣΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ12 Νοεμβρίου 2015 στις 12:15 π.μ.

    Με τετοιους τοπικους φορεις, αυτα μας αξιζουν. Ειδικα στον δημο Πελλας εχουμε βαρεθει να κανουμε μνημοσυνα. Οταν ανακινηθηκε το θεμα πριν απο 1 μηνα περιπου, ο Σταμκος αντι να κατασκηνωσει στην Αθηνα, καθοταν στο γραφειο του και φιλοσοφουσε με π@π@ρολογιες. Τωρα θα του φταιει η κυβερνηση και θα κανει οπως παντα τον κινεζο. Ειδικα με το κλεισιμο του αστυνομικου τμηματος Κρυας Βρυσης, ταχυδρομειο τελος, τραπεζες τελος, τα παντα τελος. Και να ηταν μονο αυτο. Σε λιγο θα εχουμε και το κλεισιμο του Κεντρου Υγειας. Που ειναι ο κρυαβρυσιωτης αντιπεριφερειαρχης ρε παιδια ; Οποιος το βρει κερδιζει μαντολατο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε σωστη κατευθυνση ειναι η καταργηση υπηρεσιων σε μικρες κωμοπολεις. Εαν εχουν αντιρρηση οι κατοικοι τους να αναλαβουν οι ιδιοι τα λειουργικα εξοδα των Υπηρεσιων που κλεινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.