Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Καλή επιτυχία Θάνο


΄Οπως σας είχαμε αναφέρει και στο προηγούμενο άρθρο, χθες αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ποδοσφαιριστές, προπονητικό team και μέλη της διοίκησης, συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του συλλόγου, για να ευχηθούν από κοντά στον αθλητή Θάνο Νικόπουλο του ΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΕΔΕΣΣΑΣ, καλή επιτυχία στους αγώνες που θα δώσει με την Εθνική Ελλάδος, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ινδονησία.
Ο πρόεδρος Μιχάλης Τζέπτιμπης, παρέδωσε την επιταγή των 2000 ευρώ στον αθλήτη, ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά τον επίτιμο κ.Κώστα Σταύροπουλο, ενώ παράλληλα ευχήθηκε και αυτός από την πλευρά τα καλύτερα για τον Θάνο.
Οι ποδοσφαιριστές εύχηθηκαν όλοι ένας προς έναν, ενώ όλοι μας είμαστε ήδη περήφανοι που ένας Εδεσσαίος αθλητής, θα φορέσει το εθνόσημο αλλά και πεπεισμένοι ότι θα γυρίσει με ένα μετάλλιο στις αποσκευές του.
Α.Σ. Εδεσσαϊκος



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.