Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τάσος Σιώνης: Τολμώ να ονειρεύομαι και να προτείνω


Σήμερα οι περισσότεροι από εμάς  περιμένουμε  μετέωροι και άπρακτοι την ανάπτυξη ως έναν από μηχανής θεό που θα δώσει τέλος στο δράμα μας και θα οδηγήσει στην ευημερία μας. 
Η νέα πολιτική αντίληψη που θα στοχεύει πλέον στην ευζωία μας και όχι στην ευημερία μας πρέπει να ξεκινήσει από εμάς τους ίδιους. 
Εμείς είμαστε ο μοχλός  ανάπτυξης  της ζωής μας, της οικογένειας μας, του δήμου μας, της πολιτείας μας. 
Η τοπική αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με κινήσεις ενεργών πολιτών πρέπει να δημιουργήσει το θεσμικό πλαίσιο και να ωθήσει την κοινωνία να βγει από το τέλμα της μιζέριας και της απαισιοδοξίας. 
Η Έδεσσα μας, η πόλη που είναι παγκοσμίως γνωστή για τους μοναδικούς σε αστικό περιβάλλον καταρράκτες, έχει πλέον αποκτήσει ακόμα ένα εξαιρετικό σε φυσικού κάλλους  τουριστικό προϊόν που  το γνωρίσαμε με την ονομασία ποταμοβραχίονες. 
Ενώ λοιπόν χιλιάδες επισκέπτες περνούν από την πόλη μας δεν υπάρχει το αντίστοιχο όφελος για την τοπική κοινωνία  και τα δύο τουριστικά προϊόντα παραμένουν ασύνδετα και ανεκμετάλλευτα. 
Η δημοτική αρχή θα πρέπει να αναμορφώσει την προώθηση του τουριστικού προϊόντος με επίκεντρο την τοπική αγορά έτσι ώστε, να υπάρξει κέρδος για επιχειρήσεις και  να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. 
Ειδικότερα προτείνω, το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει απόφαση για την δημιουργία  χώρου στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων δίπλα στο Κιουπρί και να οδηγούνται εκεί όλα τα τουριστικά. 
Με αφετηρία το Κιουπρί θα πρέπει να σχεδιαστεί διαδρομή με ηλεκτρικό τρενάκι-ιππήλατες άμαξες για τους τουρίστες που δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν τις παραποτάμιες περιπατητικές  διαδρομές. Στην διαδρομή του ηλεκτρικού τρένου θα πρέπει να προβλεφθεί στάση στη Μονή Αγ. Τριάδας και στον αρχαιολογικό χώρο Λόγγου ή να δημιουργηθεί τελεφερίκ-τρενάκι που να συνδέει Λόγγο με αστικό ιστό. 
Επίσης με βοήθεια ηλεκτρονικών πινάκων, ο επισκέπτης πρέπει να ενημερώνεται για πρόγνωση καιρού, τοπικές εορτές πολιτιστικές εκδηλώσεις, περιπατητικές- ποδηλατικές διαδρομές, γαστρονομικές προτάσεις. 
Φυσικά η πρόταση θέλει βελτίωση και περαιτέρω μελέτη αλλά θεωρώ ότι δίνει ευκαιρίες τουριστικής ανάπτυξης αλλά και λύσης προβλημάτων όπως το κυκλοφοριακό. Φυσικά υπάρχουν και άλλες προτάσεις που μπορούν να ωθήσουν την τουριστική ανάπτυξη. Ας τολμήσουμε λοιπόν να τις καταθέσουμε, ας τολμήσουμε να αποτελέσουμε την αλλαγή που επιζητά αγωνιωδώς η κοινωνία μας, με πρόγραμμα και στρατηγικό σχεδιασμό. Το οφείλουμε στις μελλοντικές γενιές.   
Σιώνης Τάσος 
Μέλος Δημοτικής Παράταξης 
Εν εργω 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:


  1. ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΠΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ – ΦΙΛΟΖΩΟΙ- ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΣΠΟΖΟΥΜΕΝΑ ΖΩΑ, ΛΟΥΡΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ, ΑΚΑΘΡΣΙΕΣ,ΗΣΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΟΥΝ Κ.Λ.Π.
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΙΔΙΚΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Η΄ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχως ξημερωσε και σημερα. Ριξε λιγο κρυο νερο πανω σου και. ασε τα ονειρα. Τα ονειρα τα σκοτωσε η αληθεια.. Φιλοζωος εισαι..."φιλος" εισαι;;; Δωσε φορο τιμης στο παρελθον, χτισε το παρον κ μετα τολμα και μιλα για ονειρα.
    Ενας παλιος γνωστος απο μακρυα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ Η ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Α ΚΑΤΑ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΔΕΣΣΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε Σιών κανε καμιά δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από ότι βλέπω, η Έδεσσα έχει πολλά "αντράκια" που το μόνο που ξέρουν είναι να κριτικάρουν πίσω από την ανωνυμία. Προσωπικά πιστεύω ότι κανένας από αυτούς δεν είναι Εδεσσαίος. Οι σοβαροί Εδεσσαίοι μιλάνε ευθαρσώς και επώνυμα. (Φυσικά, το τελευταίο διάστημα έχει εκλείψει αυτό το είδος, και γιαυτό κυβερνούν την Πόλη και τον Νομό οι γνωστοί παράγοντες από μακρυά..).

    Μπράβο στον Τάσο που είχε το θάρρος, και τον αντρισμό να πεί επώνυμα μια άποψη γιαυτήν την πόλη! Σωστή η λάθος η άποψη του (κατά την άποψή μου είναι στην σωστή κατεύθυνση και εφικτή όσον αφορά την μεταφορά του πάρκινκ στο Κιουπρί), θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιχειρήματα.

    Νομίζω ότι έχει αρχίσει να γίνεται φανερό στους κλακαδόρους της σημερινής κατάστασης ότι κάτι αρχίζει και ξυπνάει στην πόλη, γιαυτό και έχουν αρχίσει να πανικοβάλλονται. Καλά κάνουν και πανικοβάλλονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε ΤΑΣΟ ΠΕΤΚΟ "αντράκι" αυτό δεν ειναι άποψη, ειναι ένα πολιτικό κείμενο με θέσεις μιας ανερχόμενης δημοτικής παράταξης, και καλα κάνει, σε καμιά περίπτωση όμως δεν αποτελεί θέση ενός αγνού Εδεσσαίου πολίτη. Πολύ πιθανό αποτελεί πάτημα για τη δική σου "αντρίκεια" και επώνυμη παρέμβαση. Οι δημότες αυτού του τόπου ειναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις σε σχέση με εσένα που έλειπες όλο αυτό το διάστημα. Μην ξεχνάς ότι τα "αντράκια" στείλανε τον Σώντρα σπίτι, τα αντράκια θα στείλουν και αυτόν που ειναι στη δημοτική εξουσία σήμερα. Άσε μας να αποφασίσουμε ΤΑΣΟ ΜΟΥ, και αυτά περί αρσενικού, πες τα στον κύριο που έγραψες το κείμενο, μην ξεχνάς ότι πριν από λιγο καιρό ηταν υποψήφιος με την παράταξη που έδιωξαν οι πολίτες του τόπου μας. Βρες αλλου στέγη ΤΑΣΟ όχι με το παλαιό που καταδικάζεις.

      Διαγραφή
    2. Φιλε ανωνυμε, η ουσια της απαντησης μου ειναι οτι δυστυχως υπαρχουν πολλοι λιγοι στη Εδεσσα που εκφραζουν επωνυμα και ευθαρσως μια αποψη, σωστη η λαθος. Πολλοι λιγοι ειναι επισης και αυτοι που διαφωνουν η συμφωνουν επωνυμα με μια επισημα εκπεφρασμενη αποψη. Οταν αρχισουμε να μιλαμε σοβαρα, με επιχειρηματα και επωνυμα, τοτε θα αρχισει να αλλαζει κατι στην πολη. Οι ανωνυμες ειρωνιες, τα υπονοουμενα και οι ψευτομαγκιες, εφτασαν την πολη μας ως εδω. Αν ειναι καποιοι ικανοποιημενοι, ας βγουν να το πουν επωνυμα, και καλα θα κανουν.

      Τωρα, για τα αλλα που λες, δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Οτι εχω να πω και να κανω το εκανα και θα το κανω παντα σε δημοσια θεα, χωρις κανενα προσωπικο συμφερον. Ακομα και αν κανω λαθος, γιατι ολοι μας σφαλουμε.

      Διαγραφή
  6. λάθος το βλέπετε όλοι μα όλοι. Αν μια πόλη θέλετε να έχει όφελος και σχέση με τον τουρισμό πρέπει να έχει ΔΡΟΜΟΥΣ και δη διεξόδους δηλ.περιφερειακούς (που δεν έχει). Αντίθετα έχει κακώς σχεδιασμένους πεζόδρομους. Λάθος οι πεζοδρομήσεις χωρίς διεξόδους. Λάθος όλο το θέμα τον τουρισμό. Αφήστε τα όπως είναι τα πράγματα. οι τουριστες θα έρχονται και χωρίς τα όνειρα σας. Η μόνη λύση έρχεται από τη γη, τα επώνυμα αγροτικά προϊόντα, αυτά που θα δώσουν δουλειά. Αντίθετα στην πόλη γίνονταν και γίνονται αποσπασματικές κινήσεις για να βοηθήσουμε τους φίλους και όχι τους δημότες. Και επιτέλους υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται και αυτήν την στιγμή δεν εκφράζεται από ΚΑΝΕΝΑΝ μέσα στο δημοτικό συμβουλιο της πόλης. Αυτός ο ενεργός κόσμος όμως δυστυχώς σιωπά, βλέποντας και διαβάζοντας ΟΥΤΟΠΙΕΣ. Το παραπάνω κείμενο ας πάει στο δημοτικό συμβούλιο άλλης πόλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε υπαρχει κόσμος που ενδιαφέρετε εδώ και χρονια, δυστυχώς όμως "αντράκια" που ετοιμάζουν τουριστικά κείμενα "άποψη" για άσχετους ανθρώπους με τον τουρισμό έχουν καταστρέψει την πόλη. Τα ανερχόμενα πολιτικά αστέρια δηλαδή

      Διαγραφή

    2. Δηλαδη, δεν φταινε για την καταντια του τουρισμου στην πολη αυτοι που χρονια τωρα ενδιαφερονται και αποφασιζουν, και φταινε καποιοι που καταθετουν αποψεις, εστω και ημιτελεις, οι οποιοι ποτε δεν διαχειριστηκαν την τοπικη εξουσια μεχρι τωρα! Δεν μου ακουγεται και πολυ λογιικο αυτο.

      Διαγραφή
  7. Καλές οι πρότάσεις, αλλά πρώτα λύνουμε τα του οίκου μας...!!!
    Έχουμε καταλάβει ότι αυτήν τη στιγμή στην πόλη υπάρχουν 2 ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβλήματα? α) το κυκλοφορικό που έγινε χειρότερο με τις πεζοδρομήσεις, β) τα συνεχώ αυξανόμενα αδέσποα που έχουν γινει πραγματική μάστιγα, με καθημερινα θέματα..!!
    ποίος ξεκίνησε το α? έκαν τίποτε αυτός που ξεκίνησε το α, για το β?
    Προτίνεις κάτι λοιπόν, και καλά κάνεις, γνωρίζοντας ότι αυτό που προτείνεις δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να γίνει( να θυμήσω την παταγωδη αποτυχία της αστικής συγκοινωνίας?) χωρίς να έχεις λύσει το φλέγον ζήτημα για το οποίο είσαι ένας απο τους πρώτους που αποφασίζει..
    Κ.Πέτκο, μιλατε για το παρον...μηπως μπορειτε να θυμεθείτε το παρελθόν? αν έγινε και τι έγινε? η μηπως οι καταρράκτες, εμφανίστηκαν τα τελευταία 5 χρόνια? ξεκαβαλείστε λοιπόν... ο κόσμος γνωρίζει... τέλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το να τομά κανείς και να ονειρεύεται, είναι πολύ καλό....
    Ας πουμε λοιπόν δυο πραγματακια..
    Ο συνδυασμός του οποίου είσαστε μέλος, είχε την διακυβέρνηση του δήμου, αρκετά χρόνια....
    Τί έκανε για αυτά τα οποία ονειρεύεστε όπως λέτε?
    Θα σας θυμίσω εγω..ΤΙΠΟΤΕ...
    και μάλιστα σε εποχές που το χρήμα έρεε άφθονο..!!
    Προτείνω λοιπόν καταρχήν να γίνει μια αυτοκριτικη, (άσχετα ν δεν ήσασταν τότε μέλος αλλά απλός υποστηρικτής), και μετα να μας αναλύετε τα όνειρα σας, που πραγματικα είναι όμορφα, αλλά όχι απλώς ουτοπικά αλλά ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΊΗΤΑ..~
    Εδώ δεν έχετε καταφέρει να λύσετε όπως αν δεν κάνω λάθος και παραπάνω το έντονοτατο πρόβλημα των αδεσπότων (που δεν φταίνε και αυτα τα καημένα), και δίνετε ιδέες για την τουριστικη ανάπτυξη?
    Μήπως να ξεχάσουμε τις ιππήλατες άμαξες, και να κάνουμε έλκηθρα που θα τα σέρνουν τα αδεσποτα ζωάκια, που υπάρχουν σε κάθε γωνία της πόλης? (χαριτολογώντας μιλάω)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΣΙΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΝΟΜΟΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΘΗΝΑ-ANOIXTO ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΟ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ-ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ-ΠΟΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΡΑΙΝΑΚΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ.ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΙΔΕΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ.ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΟΝΤΑΙ .ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ,ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑΥΤΟ.-Σ.Λ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου καλέ, στην πρόταση δεν διαβάζω κάτι νέο από όλα όσα έχουν υποσχεθεί μέχρι σήμερα οι δημοτικοί μας άρχοντες, να αναλύσουμε τώρα για το τραινάκι του Πλαταμώνα, καμία σχέση με την Έδεσσα, ηλεκτρονικοί πίνακες υπάρχουν εδώ και χρόνια μαζί με ινφοκιόσκια που σκουριάζουν, λεωφορείο χωρίς οδηγό ναι θα μπορούσε από τον σταθμό μέχρι την ανηφόρα του χατζή και το αντίθετο, λογικό αφού το αμάξι για τον Εδεσσαίο στην πόλη δεν υπάρχει, πάμε τώρα στους ποταμοβραχίονες, είναι απίστευτο να καμαρώνουμε για ένα έργο που εξαφάνισε τον Εδεσσαίο ποταμό και το τοπικό αστικό τοπίο. Ναι έδωσε δουλειά δεν προσφέρει τίποτα στον τουρισμό, Πάμε αρχαιολογικό χώρο που είναι για κλάματα ούτε με τα πόδια πας από το μονοπάτι στο βαρόσι. Το πρόβλημα είναι καθαρά πολιτικό, για δες αυτούς που στελεχώνουν θεσμικά τον τουρισμό στην Έδεσσα, κατά δήλωση τους δεν ξέρουν που πέφτει το ανεμοδρόμιο. Έχει σοβαρές ευθύνες ο δήμαρχος μαζί και ο πρώην. Αν δεν το δούμε και θάλασσα να φέρουμε στην πόλη γελάδια θα ψαρεύουμε.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.