Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δυνατός χορηγός για τον Απόλωνα Κρύας Βρύσης


Χορηγική συμφωνία… πρώτης γραμμής ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.
Ο λόγος για την εταιρεία «Vipel – ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΠΕΛΛΑΣ», ιδιοκτησίας των εταιρειών Σφαγιοτεχνική Πέλλας και Μπήτρος, με τη διαφήμιση της εταιρείας να κοσμεί όλη τη σεζόν τη μπροστινή όψη της επίσημης φανέλας των «κοκκινόμαυρων».
Η διοίκηση της ομάδας της Πέλλας ευχαρίστησε δημόσια τους αδερφούς Ελμαλικλίδη, ιδιοκτήτες της εταιρείας για την ευγενική προσφορά προς τους «ροσονέρι».
ΤΟΜΠΑΖΗΣ: «ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ»
Με δηλώσεις στην «A» ο τεχνικός της Κρύας Βρύσης, Δημήτρης Τομπάζης, αναφέρθηκε στην προχθεσινή νίκη-ανάσα με το Βυζάντιο: «Το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Στο πρώτο μέρος το Κοκκινόχωμα ήταν καλύτερο, εμείς είχαμε προβλήματα στο κέντρο, δεν έβγαιναν τα μαρκαρίσματα. Στο δεύτερο διορθώθηκαν τα πράγματα, ήμασταν εμείς που είχαμε τον έλεγχο. Σε στημένη φάση κάναμε το 2-1 και διασφαλίσαμε το σκορ. Μετρά να μαζεύουμε βαθμούς, ειδικά εντός, που έχουμε «δυο στα δυο» από τότε που ανέλαβα. Θέλουμε δουλειά και διορθώσεις κυρίως στην τακτική, όπου έχουμε προβλήματα. Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, για κάτι θετικό μέσα στον Λαγκαδά». Για τον Απόλλωνα επανέρχεται ο Φλαρούντζος, ενώ θα λείψουν ξανά οι τραυματίες, Πετρίδης, Χ. Σιδηρόπουλος, Σκαπέρδας και Καρακούτσης.
Πηγή: arenafm.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.