Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Η μαθητική εκδήλωση αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες - Ευχαριστήριο


Οι μαθητικές εκδηλώσεις αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες της Ειδομένης, που διοργανώνουν από κοινού η  Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, σε συνεργασία με την ΠΕ Πέλλας και τους Δήμους, μετά την Αριδαία συνεχίστηκαν χθες στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.  
Οι μαθήτριες και οι μαθητές των σχολείων της Πέλλας, με το δικό τους μοναδικό τρόπο, με ποιήματα, μουσικές, χορευτικές και θεατρικές τους ικανότητες, μετέδωσαν το μήνυμα ανθρωπιάς και συμπαράστασης στους δοκιμαζόμενους πρόσφυγες.
Ευχαριστήριο 
 Ο   Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, ευχαριστεί και συγχαίρει δημόσια όλους τους φορείς της περιοχής του Δήμου Πέλλας, (Δήμο, Σχολεία, Τοπικούς Συλλόγους, Γονείς και Κηδεμόνες) οι οποίοι πλαισίωσαν, υποστήριξαν, εμψύχωσαν και πραγματοποίησαν την εκδήλωση των μαθητικών εκδηλώσεων της Δ.Δ.Ε. Πέλλας για τους πρόσφυγες της Ειδομένης, την Τετάρτη 25-11-2015 και ώρες 19.00-21.00 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.
Οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς των σχολείων της Πέλλας, παρουσίασαν εκδήλωση με πνεύμα αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης προς τις ανάγκες των προσφύγων, ενώ συγχρόνως προσέφεραν ικανές ποσότητες υλικών αγαθών. 
Με την εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών συνεχίζεται επιτυχημένα, η σειρά εκδηλώσεων της Σχολικής Κοινότητας. Ακολουθούν εκδηλώσεις ως εξής :  
Έδεσσα  Δευτέρα 30 /11/2015, 19.00-21.00 μ.μ Αίθουσα Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. 
Κρύα Βρύση Τετάρτη 2/12/2015,  12.00-14.00 π.μ Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης. 
Η είσοδος  είναι δωρεάν. Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε όλους τους  κατοίκους του Νομού,  οι οποίοι εάν επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης. Επισημαίνεται ότι, όσα είδη συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν στη συνέχεια στην Ειδομένη, με φροντίδα των Δήμων, προκειμένου να διανεμηθούν στους πρόσφυγες. 
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε ΠΕΛΛΑΣ 
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΓΚΑΣ 
ΧΗΜΙΚΟΣ





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.