Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βοήθεια Σχολικών Μονάδων Πέλλας στους πρόσφυγες της Ειδομένης (φωτο)


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Έδεσσας, ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και ευαισθητοποίηση όλων των σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικών, γονέων, μαθητών και φίλων, που συνέβαλαν πρόθυμα στη συγκέντρωση υλικών αγαθών για τη διάθεσή τους στους πρόσφυγες της Ειδομένης.
Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες του στον  Δήμο Έδεσσας, για τη συνεχή στήριξή και τη βοήθειά του, ώστε να γίνει η μεταφορά και η διανομή στην Ειδομένη.
Προσφυγιά ίσως να σημαίνει αβεβαιότητα και τρομαγμένα μάτια, αλλά εμείς είδαμε ανθρώπους με αξιοπρέπεια ν’ αναζητούν το αύριο με ελπίδα και χαμόγελο και να λένε ευχαριστώ. Το ατέλειωτο δράμα των προσφύγων, που μετέτρεψε τη Μεσόγειο σε απέραντο νεκροταφείο, οξύνεται και δεν θα τελειώσει, αν δεν σταματήσουν οι πόλεμοι, που γεννούν πρόσφυγες, ανθρώπινη φτώχεια, δυστυχία και καταστροφή των λαών.
Εμείς ως εκπαιδευτικοί λέμε όχι στους πολέμους, τον ξεριζωμό και τον πόνο των ανθρώπινων ζωών.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
   Η Πρόεδρος       Η Γ.Γραμματέας
Λαμπρίδου Μαρία      Διαμαντίδου Ευγενία

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.