Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Τσιμτσιρίδης: Ο Δήμος Αλμωπίας θα σταθεί με όσες δυνάμεις διαθέτει στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων


Την έμπρακτη συμπαράσταση και την καθολική στήριξη του δίκαιου αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων της Πέλλας, εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αλμωπίας στη μεγάλη κινητοποίηση που πραγματοποίησαν οι αγρότες του Νομού μας στο Διοικητήριο της Π.Ε. Πέλλας.
Όπως ανέφερε σε δήλωσή του, ο Δήμος Αλμωπίας θα σταθεί με όσες δυνάμεις διαθέτει στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων, οι οποίοι δεν αντέχουν άλλους φόρους και πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης εξαιτίας των άδικων μέτρων που τους επιβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια και συνεχίζονται να τους επιβάλλονται.
Ο κ. Τσιμτσιρίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, κάνοντας σαφές ότι ο Δήμος Αλμωπίας είναι διατεθειμένος να συμμετέχει σε οποιαδήποτε μορφής πίεση προς την κεντρική εξουσία, για να αποφευχθούν τα προωθούμενα μέτρα της Κυβέρνησης.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην κινητοποίηση υπήρξε σοβαρή εκπροσώπηση από την πλευρά των αγροτών και κτηνοτρόφων της Αλμωπίας, οι οποίοι οργανώνονται για ακόμα πιο μαζικές δράσεις.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.