Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Π.Ε. Πέλλας συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia



Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Η προσπάθεια ανάδειξης των τουριστικών προορισμών της  περιοχής μας αποτελεί βασική αναπτυξιακή επιλογή.
Στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2015 η οποία θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 12 – 15 Νοεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί όλους τους φορείς, επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και πολίτες της Πέλλας να επισκεφθούν την έκθεση και, ειδικότερα, το περίπτερο 13 (stand 26) της Π.Κ.Μ.
Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Για ακόμη μία χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA.       Πρόκειται για μια διοργάνωση – θεσμό για τον τουριστικό κλάδο η οποία διοργανώνεται για 31η χρονιά. Η Π.Ε. Πέλλας θα προβάλλει το τουριστικό προϊόν στους επαγγελματίες και επισκέπτες με απώτερο στόχο την άνοδο του τουριστικού ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή και, κατ’ επέκταση, την τοπική οικονομική ανάπτυξη. Η προσπάθεια που καταβάλλουμε για την ανάδειξη των τουριστικών προορισμών της περιοχής μας σε συνδυασμό με την προβολή του πολιτισμικού θησαυρού της Πέλλας αποτελεί βασική αναπτυξιακή επιλογή».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Δεν πάτε καλά, εδώ διαλύσατε τα πάντα και το χτενίζετε, συνέλθετε για τουρισμό μιλάτε ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Δημήτρη, ποιος τον κουβάλησε τον Αντωνίου;;; Πείτε του να πάει σπίτι επιτέλους... Δεν μπορώ άλλο αυτό το κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοι ειστε εσεις ρε παιδια;;εχετε κυκλοφορησει ποτε στην εδεσσα;;μονο σε φωτογραφιες σας βλεπουμε.δεν μιλαω για τους γιαννιτσωτες για τους αλλους τους μυστηριους μιλαω..τα σκ......ε τοσα χρονια κιακομα μιλατε για τουρισμο ασχετοι...θαβετε τις ιδεες απο τον εγωκεντρισμο σας..εσεις δεν θελετε τουρισμο για την πολη..αυτοπροβολη και καλαμια θελετε..βρε ουστ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.