Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπός – Εδεσσαϊκός 1-1 (βίντεο&φωτο)


Είχε Καραγιαννίδη ο Αλμωπός
Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν οι πρωτοπόροι της Α1 κατηγορίας στο Κυριακάτικο ντέρμπι στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας παρουσία 2000 φιλάθλων περίπου. Το κατάμεστο γήπεδο μας παρέπεμπε σε τελικό η κάποια γιορτή ποδοσφαίρου.
Οι δυο ομάδες πάντως δεν ανταποκρίθηκαν στο αναμενόμενο με τις αποδόσεις τους, αφού στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν πολύ μέτριο με λιγοστές φάσεις στα καρέ και των δυο ομάδων.
Μοναδική φάση του πρώτου μέρους το γκολ των φιλοξενουμένων, που τους έβαλε μπροστά στο σκορ  στο 16 'μόλις λεπτό,  με σκόρερ τον Μάκη Δημητριάδη. Στο 40 ' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παπαηλίας  αφήνοντας τους Τραιανοφόρους με 10 παίκτες.
Αυτή την αριθμητική υπεροχή δεν κατάφεραν να την εκμεταλλευτούν  οι γηπεδούχοι, που παρόλο που ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος  και ισοφάρισαν το παιχνίδι σε 1-1. Στο 69' με καρφωτή κεφάλια του Αργύρη Μουρατίδη μετά από καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ του Τάσου Ταουσιάνη .
Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού κρίθηκε και το αποτέλεσμα, αφού στο 89' η θεαματική επέμβαση του πορτιέρο των γηπεδούχων Καραγιαννίδη απέβη σωτήρια σε τετ α τετ με τον Δημήτρη Λαφαζανίδη διατηρώντας το σκορ στην ισοπαλία.
Η διαιτησία ήταν των Φωτία, Δέλιου, Μήτρου
Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:


ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΙΟΥΛΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (51' ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ)ΚΙΟΣΚΕΡΙΔΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΜΗΤΙΤΕΝΙΔΗΣ (46' ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν.) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Θ.    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ(65' ΤΣΟΛΚΑΣ)
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ:  ΚΑΤΡΑΤΣΕΑΣ ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ ΠΕΤΡΟΦ ΠΑΠΑΗΛΙΑ ΣΕΡΕΤΗΣ ΒΟΤΑΡΗΣ ΠΑΛΗΜΑΝΗΣ(51' ΧΩΡΑΦΑΣ) ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ(78' ΜΟΥΛΑΣ) ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (46' ΠΟΥΠΗΣ)
Χαρά Ματεντζόγλου

Δείτε φωτογραφίες από το ντέρμπι:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.